V75 Rättvik, JACKPOT! » 2 aug. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Rättvik, JACKPOT!

Sommartravsfinal och en omgång som ser riktigt spelvärd ut. Dessutom är omgången kryddad med jackpot! 

Jag har ett system som garanterat har potential för sexsiffriga belopp och jag inleder med två spikar som jag tycker är alldeles för lite spelade.

>>För att köpa en andel eller två trycker man här!<<

V75-1:

Här förstår jag ingenting! Att 7 Milliondollarrhyme blivit favorit är helt fel. Hästen har förvisso varit med i Elitloppet, men jag tycker både kusk och distans inte passar hästen. Istället tror jag att 1 Bucks To Burn är helt stenklar. Senast blev han diskvalificerad för trängning, men han var inte långt efter Makethemark och var inte ens trött efteråt.

V75-2:

Jag spikade 2 Deede Star i senaste starten, tog då ledningen från sitt innerspår på volt och blev het på gröten och tröttnade förståeligt på upploppet. Nu är det 1.640 meter och som jag ser det leder Juliano Star-sonen runt om och jag spikar till 19 procent!

V75-3:

Årets tråkigaste gulddivision? Här kan bara tre hästar vinna. 5 Sorbet har hög vinstchans om han kommer till ledningen och får styra. 6 Dante Boko kan öppna raketfort om han vaknat på rätt sida och jag hoppas att han gjort det. 7 Baron Gift är den som gynnas av körning. Resterande fyra ekipage borde inte få starta.

Rank: 5,7,6

V75-4:

Omgångens kallblodslopp ser riktigt kul ut på förhand och jag vill varna kraftigt för 1 Troll Ronja som senast var ute i Norska Mästerskapen för kallblodsston och slutade då fyra bakom Norges bästa sto Ulsruds Tea. Nu går hon kraftigt ner i klass och jag tror hon kan vara en bra spik. Jag väljer däremot att gardera brett. 5 Lukas Rauen var fenomenal senast på V75 och han kan säkerligen springa under 1.22-tid på distansen. 15 Joker C.K slog spetsfavoriten 3 Zitor för 3 månader sedan med liknande förutsättningar. Miljondraget i loppet är 11 Super Gullet som kommer hit med full form och han har alltid en riktigt bra spurt!

Rank: 1,5,4,3,15,14,11,12,6

V75-5:

Även i femte kommer jag strecka många. Första rank blir 5 Höwings Unbeatable som kommer från bra prestationer. Draget i loppet är 11 Mellby Frodo som det låter riktigt bra från stallet. Jag rekommenderar att man streckar på ordentligt!

Rank: 5,10,7,11,8,4,1,3

V75-6:

Jag hatar egentligen att låsa ett lopp på två hästar, men här tycker jag det står mellan två stycken. Skulle 1 Urgent Call galoppera då tror jag 4 Falcon Am vinner. Går den förstnämnde felfritt blir han svårstoppad!

Rank: 1,4

V75-7:

Sista avdelningen kommer omgångens "kommunare" det skriks överallt om 6 Royal Navy Neo och visst kan han vinna, men jag vill strecka på rejält här. Jag tillhör den lilla skara människor som tycker att 14 On Track Piraten alltid är överspelad. Nu tycker jag att han möter ett enklare motstånd och knappa sex procent är hyperintressant, kör Rikard "Bazire" Skoglund en 13-tid vilket Piraten brukar göra då tror jag att han kan bli svårstoppad!

Rank: 6,14,1,7,9,5,13,11,3,2

Systemet kostar 100 kronor för en andel och den köper du >>HÄR<<

Jag vill även slå ett slag för Hambletonian som går under lördagskvällen! Mycket snack kring Greenshoe som felfri lär vinna, men han dummade sig mycket som tvååring och två heat kan bli tufft! 

Håll koll på Gimpanzee som kan bli riktigt spelvärd!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.