V75 Jägersro 27 september » 26 okt. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Jägersro 27 september

Hej på er!

V75 Jägersro, en bana som ligger mig varmt om hjärtat och anledningen är väl många, men främst är det för att jag väldigt ofta är i Skåne sen är det ju Staro Nashvilles hemmabana!

Staro Nashville som kom in i stallet efter svampen med hög puls och snor, nu i veckan kollades han upp och det visade sig att han hade slem i halsen och nu är det medicin och vila som gäller. Sen får vi se var han startar nästa gång!

  • Jag har som vanligt 3 system som alla bygger på samma ranking och du köper dom HÄR!

V75-1:

I första avdelningen blir 4 Dear Friend en av omgångens största favoriter och eftersom Propulsion redan har vunnit i sista avdelningen så måste det skrälla lite i resterande lopp för det ska bli någon hygglig utdelning och när man spelar andelsspel måste man ha system med potential och spika alla storfavoriter är varken schysst eller i mitt tycke rätt att göra mot sina andelsköpare. Därav går jag emot Dear Friend som jag vet har varit ute mot riktigt bra hästar och senast fick hon bara stryk av grymme Cash Crowe! Många analyserar i att pappa Peter Untersteiner släpper till sonen Johan, men jag är inte så säker på att Peter släpper och då blir det ett helt annat lopp. 1 Othello Victory spetsar alltså och kör han där måste det vara en vettig chans. 6 Västerbo Exact är en annan startraket som man säger från stallet att man vill se honom gå i ledningen. Jag inleder omgången med hela sex streck!

Rank: 4-1-9-6-5-3

V75-2:

Andra avdelningen är riktigt svår och kanske den klurigaste i hela omgången! Jag rankar favoriten 4 Nolimmitjimmit etta då han varit ruggigt bra sen han kom till Lugauer och senast ville Conrad testa honom lite mer från start och då blev det galopp, en läxa han garanterat lärt sig av. 9 Cobbys Olifant är en riktigt fin Orlando Vici son och kommer hit med fullt självförtroende och form efter en fin seger senast. 3 Timo Lane har också form och denna häst är riktigt läcker som jag tror kan få ett fint 2019. 11 Esteban S.T vinner kanske inte ihjäl sig, men jag tycker detta är en fin häst som står på tur för seger. Jag streckar åtta ekipage och håller tummarna för skräll!

Rank: 4-9-3-1-2-5-11-12

V75-3:

Vilket härligt långlopp vi får här i tredje avdelningen och mina två första rankade når inte ens 7% tillsammans! Sköter sig 5 Wide Game så har jag svårt att se denna häst förlora! Nu är hästen osäker och tar gärna till galopp, men felfri finns det ingen som slår Wide Game och 2% är helt galet! Likt många hästar från Stall Lövgren har jag sett dom träna,tävla och pysslas om. Jag har således ganska bra koll på stallets hästar och 3 Infinitus har äntligen hittat formen och var tvåa bakom stallkompisen Illuminati senast som sprang nytt svenskt rekord! Jag tror att distansen är väldigt passande och även här är procenten väldigt tilltalande! Favoriten 1 Grandfather Bill har varit riktigt bra utan att egentligen glänsa och jag har inte riktigt tagit till mig hästen ännu. 11 Frankie Brodde var riktigt bra senast efter uppehåll och jag måste verkligen ha med Frankie på kupongen!

Rank: 5-3-1-10-11

V75-4:

Lärlingslopp brukar innebära spik eller många, jag väljer det senare och har hela åtta hästar här. 4 Navy Blue har 5 raka segrar och det är respektingivande såklart och med formkusken Emilia Leo i vagnen så kan det bli så enkelt att han bara vinner här. Jag garderar då Navy Blue inte varit ute mot det värsta motståndet. 8 Staro Litchi har ett tråkigt läge men jag tror det kan vara bästa hästen här i grund och botten så se upp! 14 Happy Steel har varit strålande och är det någon häst som kan runda hela gänget så är det Happy Steel. Jag rekommenderar som sagt att strecka på!

Rank: 4-8-14-2-13-11-12-5

V75-5:

Man kan ju inte låta bli att charmas av 3 Norton Commander som är en härlig fux som varit kanonbra hos Lugauer. Han kommer förmodligen dra på sig mycket streck och är väl den troliga favoriten. Jag tycker dock att det luktar dödens här och där är han sårbar! 5 Heart of Steel är startsnabb och det är inte omöjligt att han når ledningen från Johan Untersteiners 1 Can Lane. Skulle däremot Can Lane hålla upp sitt innerspår så är det toppchans! Den siste jag tar med är skrällen 9 Farmer Jack som är kusligt startsnabb och han har en bra startrygg och skulle luckan uppenbara sig så blir Farmer Jack livsfarlig!

Rank: 5-1-3-9

V75-6:

Då var det dags för första spiken! Jag kan inte i min värld förstå hur 5 Esprit Sisu inte är spelad över 40%. 19% är SKYHÖGT spelvärde då hästen varit ute på V75 och vunnit från betydligt sämre lägen! Jag räknar med att det blir lördagens stora skrik! Nu är det ett passande spår och jag tror att Esprit Sisu kommer få överta ledningen från Comanche Moon och sen kör resten om andra priset! SPIK!

Rank: 5 Reserv: 11-10

V75-7:

Ja vad säger man egentligen, 6 Propulsion kanske blir årets största favorit. Det är däremot helt befogat och jag kan inte se hur han ska förlora detta. Dom andra kör nog för andra priset som är på hela 200 000kr. Som vanligt när det är sådana här stora favoriter och man bestämmer sig för att gardera så MÅSTE man ta alla hästarna annars är man snett ute!

Rank: 6 Reserv: 11-2

Systemet kostar 175kr att köpa in sig i och vill man inte lägga dom pengarna så finns det ett system för 100kr per andel och systemen bygger på denna rankingen jag presenterar här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips