V75 Jackpott 24 mars, Jackpott! » 23 mars | Tobias Nilsson -…

V75 Jackpott 24 mars, Jackpott!

V75 på Mantorp stundar! En omgång som är kryddad med en jackpott! Omgången ser på förhand ut att kunna betala rätt lågt då det finns några starka favoriter! 

Jag kommer som vanligt att ha ett system med potential på de högre utdelningarna, jag jagar alltså inga kaffepengar! 

En nyhet är att jag har två stycken nya system, ”Alla x Alla” och ”Alla x Alla Slutet” dessa två system kommer som namnet antyder att inleda med alla hästarna i början och det andra systemet alla i slutet. Nästa vecka kommer dessa system begränsas till 25 andelar dvs det lämnar bara in en gång. Detta för att man inte ska sänka utdelningen när det sitter.

Andelar köper du såklart genom att klicka HÄR!

Systemet är uppdaterat efter att Platon Face inte kommer gå barfota runt om Se ATG TILLSAMMANS för aktuellt system!

V75-1:

Den inledande avdelningen får vi ett fint långlopp över hela 3640 meter där det enligt mig står mellan 7 Platon Face, 10 Ready Ribb och 11 Qahar Q.C. Det innebär att spelvärde är skyhögt att försöka hitta vinnaren bland dessa tre då ”alla” kommer strecka tre hästar här och nöja sig. Jag väljer alltså att spika och jag spikar emot favoriten Ready Ribb, jag spikar en häst jag jagat och spikat i stort sett varje start. Till denna start kommer man rycka alla skorna för första gången och lägga på jänkarvagn. Dessa ändringar får mig att tro att 7 Platon Face blir betydligt bättre och chansspikar!

Rank: 7 Reserv; 10-11

V75-2:

Jag var länge inne på att spika Untersteiners 12 Julia af Solnäs men efter ha pluggat och funderat så känner jag att hon blir kallare och kallare. Spår 12 är inte hett och när dom andra tar av skorna så låter Peter Julia ha kvar skorna, detta gör att dom andra blir bättre och jag har svårt att se Julia runda allihop här! Första rank och tänkbar chansspik blir istället 11 Dealwithakiss som senast när man plockade bort skorna stod för en enastående prestation, en liknande prestation så kommer ”Hubbe” Sjöstrands flygmaskin vara med på målfotot. 4 Iris Palema var riktigt bra senast och kommer förmodligen att gå barfota nu vilket kommer göra henne ännu bättre och 3 % smakar ju mumma i en sådan här jackpottomgång! 5 Going Popp är en annan Untersteiner häst som jag tycker man inte får glömma bort och hon kan absolut vara med och göra upp om segern här! Totalt streckar jag sju hästar för att känna mig någorlunda nöjd.


Rank: 11-12-4-2-5-6-9

V75-3:

Gulddivisionen får vi se här och 2 Sir Ratzeputz blir storfavorit! Senast i Norge vann han på imponerande vis då han inte alls trivdes med banan så det visade verkligen vilken kapacitet hästen har! Här har Nurmos fina Ratzeputz lottats till bricka två och jag tror att han bara vinner! Även om jag avskyr så här stora favoriter så är det onödigt att försöka analyser att blixten ska slå ner eller att hästen är sjuk. Det är bara spika när man har så här små system. Spikar man inte så krävs det några streck för att man ska känna sig 100% säker.

Rank: 2 Reserv: 3-9

V75-4:

Omgångens bästa lopp får vi i fjärde avdelningen, det är riktigt fina hästar som många förmodligen kommer vara med i det bättre lopp under året. Favorit blir 8 Who’s Who som namnet antyder är han fruktansvärt lik sin far Maharajah. Det är knappt man kan se skillnad på dom, dock har Who’s Who en bit kvar att nå upp till farsgubbens nivå. Jag hade spikat utan att tveka om han fått ett bra spår men här gäller det att han har tur. Även här har jag en tänkbar spik och det är en riktig rysare nämligen 7 Total Recall, Tarzans häst är vacker som en tavla och det är väl en tidsfråga innan han visar vad han kan. Till denna start blir det barfota och helstängt. En regel jag har är att när Tarzan meddelar sådana här förändringar så gäller det att lyssna, förmodligen kommer jag spika Total Recall på något av Alla x Alla systemen. En annan häst jag inte kan motstå att strecka är 10 Infinitus som varit riktigt bra och mött bra hästar och spår 10 behöver inte vara en nackdel! 

Rank: 7-10-8-9-6-1

V75-5:

Ett riktigt roligt lopp över 2140 meter där vi äntligen får se Peter Untersteiners fartmaskin 12 Generaal Bianco. ”Generalen” var en riktig snackis förra året och med sin enormt bra teknik har han fartresurser som inte jag sett sen Sebastian K tävlade! Hade han kommit till detta lopp med full form så hade jag spikat direkt. Nu säger Peter att han är väl förberedd. Jag har omgångens bästa lås här i och med att jag tar med en häst från formstallet Timo Nurmos. 6 Linus Boy är en riktigt bra häst som det låter riktigt bra ifrån stallet och jag tror han kommer trycka sig till ledningen och därifrån är han hästen att slå. Skulle det mot förmodan bli idiotkörning för ledningen så tror jag 12 Generaal Bianco vinner. Omgångens bästa lås.

Rank: 6-12

V75-6:

Jag avrundar denna omgång med att strecka sju hästar i de två sista avdelningarna. Här i sjätte rankar jag 2 Dani Boko etta som senast var på väg mot ledningen men tyvärr galopperade. Här kommer det bli körning om ledningen mellan Dani Boko och 4 Jaques Noir. Jag tror att Dani Boko håller ut Jaques Noir och därmed håller jag denna som tipsetta då det kan bli spets och slut, man ska inte glömma att Mantorp har ett kort upplopp vilket givetvis gynnar ledaren. Det låter riktigt påställt från Ulf Stenströmer kring 8 Donato E och detta är en ruggigt fin häst och skulle det hända att Dani Boko och Jaques Noir gör bort sig så tror jag Donato E kan vara vinnaren här. 5 Erik Sting kommer också från formstallet Nurmos och Erik tål att gå den tunga vägen och ska absolut inte nonchaleras! 

Rank: 2-4-8-9-5-6-10
V75-7:

Sjunde och sista avdelningen är väldigt oviss, skulle 3 Titan Brodde rycka upp sig från sina senaste två starter så vinner han det här. De sista två starterna har för mig varit ett väldigt stort frågetecken och sådana intryck är inget som gör att jag spikar. Om 2 Demolition Man F bestämmer sig för att köra i ledningen så håller han garanterat ut Titan Brodde. Skulle det bli ett sådant scenario så tror jag Demolition Man F har stor chans på segern. 1 Uptothe Chapel såg jag snabbjobbet live för två veckor sedan och han såg mycket fin ut. 6 Gute Band får verkligen jobba för havret och nu ska man rycka alla skorna. 8 Extra Fudge tycker jag nog är fältets bästa häst och fungerade inte alls senast på momarken då han gick felbalanserad! Det finns två riktiga bedövare som jag tycker är helt felstreckade är 7 Gravity Falls som vid överpace bjuds in och 12 Final Dream som vann på övertygande vis senast från tredjespår dessa två är riktigt lite spelade!

Rank: 2-8-3-1-6-7-12

Systemet är på 4116 rader och en andel kostar 100 kr den köper du HÄR! Glöm heller inte bort att kolla in mina två roliga system Alla x Alla och Alla x Alla slutet.Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips