V75 Jackpot Åby » 10 maj | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Jackpot Åby

V75-1:

I stort sett hela Sverige kommer spika 3 Conrads Rödluva. Så även jag. Även om hon börja närma sig Järvsöfaks i procent så tycker jag denna sköna fuxa är lite av en annan ras. Jag har ruggigt svårt att se henne förlora. Det är bara henne själv emot. Jag spikar och njuter!

V75-2:

Om första avdelningen var enkel så är den andra motsatsen. Här krävs det många streck för att känna sig säker. 3 Vlad Del Ronco är favorit och visst är han som han var för någon start sedan då vinner han det här, men senast var han allt annat än bra och jag vill därmed gardera. Främsta motbuden är 6 Pastor Power och 7 Sevilla. Den sistnämnde ska gå barfota runt om för första gången i Jocke Lövgrens regi.  Jag varnade för 12 Martin De Bos i förmiddags i vårat trevliga inslag "Draget i Laget" och gå in där och läs om honom.

Rank: 7-6-11-12-3-1-9-5-2

V75-3:

Gulddivisionen och här tror jag egentligen att man kan chansspika 8 Day or Night In som spurtade urstarkt i Olympiatravet. Tråkigt utgångsläge och att jag har hittat två bättre spikar gör att jag garderar. Värsta motbudet är 5 Bahia Quesnot som även hon spurtade urstarkt i olympiatravet och ett passande utgångsläge gör att det ska bli väldigt spännande att se vad hon kan hitta på. 7 Testimonial O.K är en häst från stall Gocciadoro och hans hästar har ju fått morötter av hög klass då hans hästar vinner hela tiden. Sex hästar streckas och jag känner mig helsäker.

Rank: 8-5-7-4-1-3

V75-4:

Här kommer omgångens näst bästa spik. 1 Gambit Brodde felade sist och Lugauer skyllde på banan. Jag köper hans anledning och Gambit Brodde är betydligt bättre än sina motståndare. Jag tror han kan vinna från ledningen eller via open stretch. Att han bara är spelad till 17 procent gör honom till en perfekt jackpotspik!

V75-5:

Vi får se en oerhört bra silverdivision med många bra hästar. Stor favorit är 5 Lesperanza som var minst sagt bra i senaste starten. Nu är det ett betydligt bättre motstånd och jag brukar vilja se mer än en bra prestation innan jag går fullt ut på en häst.  3 Island Life har tänt till hos Robert Bergh och jag tror han kan fälla många här. 7 Hawk Cliff har väl aldrig gjort ett dåligt lopp och även till denna start lär han vara bra. Strecka på är min rekommendation.

Rank: 5-3-7-6-10-11-1

V75-6:

Klass ett försök med final under Elitloppshelgen gör att det lockat oerhört bra hästar. Även här tycker jag det krävs många streck. Klar första häst och tänkbart singelstreck på ett mindre chansartat system är 4 Panamera som var strålande sist i sin regidebut för Markus Lindgren. Jag har följt 6 Whipped Eggs en väldigt lång tid och jag minns att jag och Micke här i travstugan varnade för "Ägget" i våran video inför storjackpotten på nyårsafton. Senast fick Whipped Eggs äntligen visa hur bra han är och även nu har han en hygglig chans om han sköter sig. 8 Gustavson B.E är en tysk gäst som visat sig förut här i Sverige. Här låter det riktigt uppåt från stallet och man förväntar sig en bra prestation. Även här streckas sju ekipage!

Rank: 4-6-8-7-1-3-9

V75-7:

Man blir sällan rik att spela med hjärtat, men här måste jag ta med en av mina absoluta favorit hästar någonsin 2 Attraversiamo. Attraversiamo är oerhört vacker och dessutom fantastiskt bra. 3 Campo Bahia har högre kapacitet och är nog en bättre häst i grunden, men ändå vill jag gardera. Jag har även råd att få med Stefan "Tarzan" Melanders nya stjärna 4 Evaluate. Dessa tre tycker jag höjer sig över resten.

Rank: 3-2-4

Systemet är på 7938 rader och en andel kostar 175 kronor. Vill man betala lite mindre så har jag ett system för 100 kronor som bygger på samma ranking.

Andelar köper du HÄR!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips