V75 Färjestad 9mars » 8 mars | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Färjestad 9mars

Då var det äntligen dags för V75 från Färjestadsbanan i härliga Värmland.

När V75 gick på Färjestad i somras så prickade jag in 7 rätt och spikade då Zara Kronos till under 6%, svårslagen spik.

Helgens omgång är riktigt klurig, det kan antingen bli fisk eller fågel är känslan.

V75-1:

Jag är väldigt förvånad när jag ser att 2 Perfect Dynamite bara är spelad till 37%. Jag hade räknat med att han skulle vara över 50%. Således väljer jag att spika honom då Rikard vill ha revansch för senast och att han förmodligen är bästa hästen. Jag har spikat 3 Je T'aime Explosiv i de senaste starterna och han har verkligen inte gjort mig besviken, men här hoppas jag att han inte räcker till.

V75-2:

Jag fortsätter på inslagen väg och spikar i ett annars väldigt öppet lopp. Kolgjinis stallform är uppåt och här tror jag att Adrian Kolgjini styr vinnaren 8 Up North. Skulle jag inte spika så krävs det väldigt många streck och jag vill spara strecken till senare i omgången.

V75-3:

Omgångens största favorit hittar vi i gulddivisionen och det är "folkets häst" 5 On Track Piraten. Piraten har såklart en väldigt bra chans men jag vill ändå gardera honom av den enkla anledningen att jag brukar gardera Piraten och tänker inte ändra mig. 9 Platon Face är en minst lika bra häst och rapporterna från Stall Kolgjini är mycket goda. Sista hästen jag plitar ner på kupongen är 10 Phantasm Soa som kan få loppet och har en bra spurt!

Rank: 5-9-10

V75-4:

Kallblodslopp som jag bedömer vara riktigt svårlöst. 1 Fanny Tabac tror jag är vinnaren om hon kommer till ledningen, annars är hon lite sårbar. 3 Rus Can är väl den som främst utmanar om just ledningen och från ledningen blir även hon svårslagen. De bästa hästarna står på 20 meters tillägg och även 40 meters tillägg. 11 Ådne Odin har en ruggig spurt och kommer fälla många på upploppet! Strecka på är mitt tips!

Rank: 1-3-11-15-13-9-6

V75-5:

Om fjärde avdelningen var svår, så är den femte ännu svårare. Första streck ger jag ändå 1 Magic Cash då det i grunden är bästa hästen. Tyvärr så har tar han till galopp alldeles för ofta och går därför inte att lita på. Felfri så är det nog hästen att slå. 10 Testa Di Cavolo är en hård valack som kommer fälla många. 11 Tengil Face är väldigt bortglömd men denna hästen är stenhård och jag har fått lite feeling för att han kan överraska. Även här krävs många streck!

Rank: 1-10-2-5-12-7-8-6-9-11

V75-6:

En riktigt bra silverdivision där vi får se duellen mellan 8 Weekend Fun och 9 Hawk Cliff igen. Hade jag inte läst intervjun med tränare Wikberg till Weekend Fun så hade jag spikat. Nu gillar inte hästen att resa och det gör att jag vill gardera. 9 Hawk Cliff slog just den förstnämnde senast och ska självklart räknas här igen. 2 Super Zantos har ständig form, men lyckas aldrig att få vinna på V75. Kanske är dags nu från ett bra läge?

Rank: 8-9-1-2-7

V75-7:

1 Marvelous trodde jag på mycket sist och han fick förvisso stryk av två riktigt bra hästar men intrycket var inte det bästa och 37% tycker jag är i överkant. 2 Silent Hill istället har jag alltid haft ett gott öga för och 11% är i underkant nu när han börjat fungera. 10 Zio Tom Jet vann sist på V86 och har ett passande smygläge här och även här tycker jag 12% är i underkant. Jag streckar sju hästar och hoppas på att min känsla om Marvelous är korrekt.

Rank: 2-6-5-1-3-10-9

Systemet är på 7350 rader och en andel kostar 175kr, jag har ett mindre system för 100kr där jag går lite kortare i avdelning 3 och 6. 

Andelar köper du genom att klicka på länken HÄR!

 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips