V75 Eskilstuna Superjackpott » 9 nov. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Eskilstuna Superjackpott

Denna omgång har man som spelare längtat till, det spekuleras att vi har en jackpott som kommer ge över 120 miljoner till en eventuell ensam vinnare. Givetvis kittlar det lite extra och man har garanterat lagt ner några extra timmar för att få till ett vettigt system. 

Jag vill även påminna att söndagens omgång är ur ett sportsligt perspektiv betydligt trevligare då det är Breeders Crown finaler.
  • Alla mina system har potential för de högre utdelningarna och jag tror inte vi får en utdelning under 300 000kr. Andel köper du HÄR!

V75-1:

Första avdelningen är riktigt öppen och den som lyckas hitta spik här kan ha en "edge" gentemot resterande spelarkollektiv. Jag har försökt hitta en spik här men jag vågar tyvärr inte spika och har istället hela 11 streck. Min första häst är Timo Nurmos tränade 5 Regent D'Inverne som var strålande senast ute i spåren. Regent är kanske inte härdad på V75 men detta är en riktigt bra häst som dessutom bara är spelad till 6%. 9 Allowable har vunnit innan på V75 och har hög kapacitet, kusken är väl kanske inte den bästa men samtidigt så är det en riktigt häst som jag tycker är alldeles för lite spelad. Favoriten 11 Rajah Silvio kommer nog endel spika, men då han pausat pga sjukdom så vågar inte jag singelstrecka trots att rapporterna är goda från stall Goop. 

Rank: 5-9-11-10-12-1-14-3-8-7-4

V75-2:

Till en början kan man tycka att avdelning 2 är en öppen historia men desto mer jag pluggat så tycker jag det är 5 hästar som höjer sig och någon av dessa borde vinna. Jag har däremot bara råd med fyra och plockar bort den femte som jag hoppas behöver fler lopp i kroppen. Jag rankar 15 Great King Wine etta då han mött betydligt tuffare motstånd och går tider som borde räcka här trots sina 40 meter tillägg. 10 Maintainability är favorit och kommer stiga mer och mer men jag tycker det inte riktigt är befogat då voltstart är ett stort frågetecken. Senast hon startade i volt så galopperade hon dessutom så tycker jag att det ofta är minus när ett sto möter hingstar och valackar. 13 Blue Star Champion har en kuslig speed och med lite flyt så kan hon blåsa förbi alla på upploppet. 6 Kabanoss har blivit väldigt mycket bättre sen han kom till Daniel Redén och är märkligt lite spelad här då jag trodde i söndags när listorna kom att han skulle bli favorit. Den femte hästen som jag väljer att ta bort är 14 Den of Warlock som var riktigt bra senast och börjar kanske närma sig sitt rätta jag för det finns skyhög kapacitet.

Rank: 15-6-10-13

V75-3:

Gulddivisionen står mellan fyra hästar och då stora delar av spelarkollektivet kommer strecka dessa fyra så väljer jag istället att spika då på grund av att alla kommer strecka fyra hästar så är det skyhögt spelvärde i att spika. 9 Nadal Broline har verkligen toppform och mött kanonhästar hela tiden. Här får han en bra rygg på 2 Makethemark och borde slippa behöva runda hela fältet. Jag tar ställning och spikar!

Rank: 9 Reserv: 4-5

V75-4:

Omgångens största favorit är just nu 6 Topspin och jag kan verkligen inte förstå varför, Topspin är en bra märr men hon är minst rutinerad i loppet och jag har sagt det förut att göra ett orutinerat sto till storfavorit är sällan rätt. Då jag har råd med tre hästar här så åker hon med mest för att dom andra kanske har för mycket respekt för Björn och låter han styra i ledningen. 13 Gun Palema hade jag länge tanke på att spika men idag bestämde jag mig för att ha ett trehästarslås här istället. Gun Palema har mött riktiga eliten så som Dibaba, Mellby Free med mera och i senaste starten spurtade hon ursinnigt och denna Ready Cash märr är enligt mig bästa hästen i fältet och jag tror det kommer bli lördagens stora skrik. 12 Global Upfront är även hon högkapabel men ojämn och skulle hon prestera på topp så har hon kapacitet för att runda hela gänget! Mitt lås känns kassaskåpssäkert!

Rank: 13-12-6

V75-5:

När man spelar pottspel så spelar man egentligen mot alla andra spelare och det gäller ibland att tänka hur alla andra tänker för att ha ett system som har kapacitet för de stora pengarna. Jag är sällan rädd för att spika en lågprocentare och tyvärr så har 7 Bo C stigit under dagen, men jag har hela veckan tänkt att han kommer att komma till ledningen och från just ledningen är hästen säkert 30 meter bättre. Jag chansar och spikar till 12%.

Rank: 7 Reserv: 8-11

V75-6:

Jag tror att 3 Esprit Sisu kommer stiga i procenten och jag hoppas verkligen att så är fallet. Esprit Sisu har varit kanonbra och är väl den rätta favoriten men då jag tror på några lågprocentare här så hoppas jag såklart att kollektivet går på Esprit. Skulle Esprit Sisu komma till ledningen smärtfritt så är det givetvis en bra chans men då jag tror det kan kosta en hel del. 2 Athos Race gillar jag och Åke Lindblom kommer gasa allt som går för att nå ledningen för då kommer han köra där. En annan som också vill till ledningen för att stanna där är 1 Doctor Doxey Zenz. Som ni förstår så kommer det alltså gå undan här. 11 Indy Lane är enligt mig bästa hästen i grund och botten, Indy Lane som mött Who's Who och varit riktigt bra. Indy Lane har en oerhört bra spurt och jag tror att när dom andra kört mot varandra så kommer Indy Lane och speedar ner allihop, klar första häst. 8 Hawk Cliff såg fantastisk ut och det var väl en kuskmiss som kostade segern och det ska bli kul att se honom igen. Jag streckar totalt sex ekipage!

Rank: 11-2-3-1-8-7

V75-7:

I sista avdelningen kommer jag måla på ordentligt då jag tycker det är många som kan vinna. 11 Zoko Lane avslutade fruktansvärt bra senast och han måste med på kupongen trots att man från stallet sagt att man siktar på finaler om två veckor. 6 Speedy Foxy Vicane vann förra lördagen på ett trevligt sätt men nu är det betydligt värre emot och jag tycker hon blir lite överspelad. 4 Firewire vet ni som följer mig att jag älskar och 1% är för mig ett fynd. Firewire är startsnabb och den troliga ledaren. Jag skulle inte bli förvånad om man väljer att köra i ledningen, men även om man släpper så tycker jag hon är ett måste på kupongen. Storfavoriten 1 Don't Mind Me vill jag knappt betala för då jag inte förstår hur den kan vara så hårt betrodd? Givetvis är hästen bra men spår 1 är ett frågetecken då det inte är det bästa på Eskilstuna. Jag tycker han är extremt överspelad då jag inte tror han kommer till ledningen. Skulle däremot några göra bort sig så han kommer till ledning då är det en hygglig chans. 8 Disco Volante är nog bästa hästen och från ett bättre läge hade jag spikat utan att blinka. Disco Volante är en häst för högsta divisionen och trots läget rankar jag honom etta!

Rank: 8-4-9-10-11-1-3-2-5-6
  • Systemet är på 7920 rader och andel köper du HÄR!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips