V75 Breeders Crown finaler

Hej på er!

Till att börja med så vill jag säga att jag var helt snett ute på lördagens V75 och som jag skrev i förra analysen så får vi spelare faktiskt chansen två gånger denna helg till att sätta sjuan. Söndagens omgång tillhör en av årets höjdpunkter då det vankas Breeders Crown finaler och dom bästa hästarna under året gör upp och för många är det årets sista start. Omgången ser riktigt intressant ut och jag har hittat en extremt spelvärd spik som är spelad under 20%. Som vanligt när det är V75 så har jag två system ett för 30 kr och ett för 100 kr. Det större sattes sjuan förra lördagen och då fick vi 70 000 kr. Andel köper du HÄR!

Jag kommer idag att ha en lite mindre analys där jag skriver om mina spikar, låset samt tänkbara skrällar på det större systemet.

Spikar:

Jag kommer till denna omgången att bara ha en spik på det större systemet och den hittar vi i Avdelning 6 och det är en häst som jag sett live och som jag är oerhört imponerad av. Till denna start ska man lägga på jänkarvagnen för första gången och jag tror att det kommer passa denna häst som handen i handsken. Jag spikar alltså Kristian Huselius Nr 5: Husse Boko som är fånigt lite spelad 18% i skrivande stund.

Låsen:

Eftersom jag spelar med en spik så har jag två stycken två hästars lås och det första finner jag i Avdelning 1 där jag länge var inne på att spika Nr 6: Firewire som jag jagat och varnat för under hela sommaren. Hästen är riktigt bra och lär vara bra iordning till det här. Det som gör att jag inte spikar är att Nr 13: Bula Bula Am sett makalöst bra ut på sistone och den hästen lär göra ett bra lopp igen trots sitt tråkiga utgångsläge.

Det andra låset hittar jag i fjärde avdelningen och det är mellan Nr 2: Dibaba och Nr 4: Vamp Kronos. Dibaba har börjat segla upp som en favorithäst hos mig som bara blir bättre och bättre för varje start. Jag tycker 26% är alldeles för lite streck på Dibaba. Vamp Kronos vet vi alla vilket monster detta är och med dessa två ston så känner jag mig nöjd och låset är kassaskåpssäkert!

Spelvärda skrällar:

Det finns faktiskt en hel del spelvärda skrällar men jag väljer att nämna dom som jag tycker är oerhört spelvärda. Två av dessa spelvärda skrällar är i samma lopp och det är avdelning 7. I omgångens bästa lopp så kommer dom flesta att bara spela på 1 Cyber Lane, 2 Rajesh Face och 3 Diamanten. Jag tror att dessa tre kommer köra stenhårt om att få ledningen och då finns det två helt ospelade hästar från bakspår som kapacitetsmässigt inte är särskilt långt ifrån denna trio. Hästarna är alltså 10 Makethemark (7%) och 12 Global Trustworthy (3%).

I femte avdelningen blir 4 Disco Volante mångas spik och är väl befogad favorit men jag tycker att 63% är lite väl mycket. Jag vill varna för några hästar i detta lopp. Dessa är 8 Global Trust som är en ruggig häst som mycket väl kan slå Disco Volante från dödens. 9 Masterglide gör bra lopp hela tiden och jag tror hästen är minst lika bra med smyglopp som från spets. 10 Jaques Noir är helt bortglömd och enligt mig är hästen minst lika bra saom Disco Volante om inte bättre.

Det var min lilla genomgång och på Tisdag kommer min analys som vanligt till V86 som jag tycker ser riktigt rolig ut. Men glöm inte köpa andelar idag och det gör man HÄR!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll körs det tävlingar på Mantorp. Jag har hittat ett platsbud som spelas!Det är sällan enkelt att ta in längder när man startar från bakspår ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips