V75 50 MILJONER JACKPOTT 31 DECEMBER

Hej på er! 

Då var det dags för årets sista analys, det är inte vilken omgång som helst heller det är omgången som vi längtat efter sen man annonserade att en viss procent vid eventuell jackpott skulle gå just hit, dessutom så gick 100% av eventuell jackpott under Winterburst hit. Formen har för mig under hela Winterburst varit god och varit nära de större pengarna ett par gånger, vad vore bättre än avsluta 2017 med en storvinst?

Ska man klaga på något så är det väl att omgången är lite "ihålig" och det hade varit betydligt roligare om annandagens finaler hade lagts på nyårsafton istället för nu tycker jag som sagt att loppen är relativt ojämna.

Till en sån här omgång har jag ökat min andelskostnad till 120kr och det lilla systemet ligger kvar på 30kr. Andel köper du som vanligt HÄR!

V75-1:

När jag började plugga till omgången när startlistorna släpptes så hade jag det stenklart för mig och det var att spika 7 Platon Face då den har varit grym på sistone och dessutom har den blivit stabilare. Ludde hälsar att hästen trivs inte om den inte får fäste och Örebro är just kända för att ha lös bana och därmed är det ett litet frågetecken. Jag tror dock att Platon Face löser det här då man lär ha koll på banan och skulle den vara alldeles för lös så får Ludde fixa så hästen får fäste och därmed vinner den. Det finns ett par roliga hästar om man tänkt gardera Platon, 2 Young Da Vici inledde karriären lovande men matchades för hårt, men nu har hästen kommit tillbaka och börjar visa samma form som den inledde med. 12 Coktail Fortuna var riktigt blek senast som storfavorit och står dessutom 20 meter sämre till än Platon Face. 13 Frankie Brodde har vilat och gjort en start och var lysande där, jag tror inte riktigt hästen har rätt form för att kunna utmana Platon Face.

Rank: 7 Reserv: 12-13

V75-2:

Andra avdelningen är ett fint treåringslopp där 9 Vikens High Yield flygit upp till favorit, hästen är vacker som en tavla och kan dessutom röra på sig. Förra starten var hästen helt överlägsen och sprang 13,3 sista 700 och ska absolut passas här och är en tänkbar spik. Jag väljer dock att gardera då det finns några roliga motbud, 8 Fritjof är ju "hemmalagets" chans i omgången och senast var Fritjof riktigt bra och gick undan på en fin tid, han hade förmodligen varit ännu bättre in på upploppet om man hade fått ur tussarna. 2 Espoir De Ginai kan jag inte lämna utanför på min kupong då det är den troliga ledaren och hästen är inte mycket sämre än resterande. 5 Transcendence är en riktig strulputt som galopperar i stort sett i varje start, hästen har otrolig kapacitet och skulle poletten bara ramla ner så är detta ett fält som jag tror hästen slår. Jag väljer alltså att strecka fyra hästar här och hoppas att Maharajah avkomman Transcendence inser lagom till att bli fyra år vad trav går ut på!

Rank: 9-8-2-5

V75-3:

Ett klurigt stolopp över 1609 meter där jag väljer att singelstrecka 6 Going Diablo då jag tyckte hon var riktigt bra bakom Silver Annie senast. Här tror jag hon är snabbast från start och når relativt enkelt ledningen och därifrån tror jag ingen slår henne. SPIK! Bakom Going Diablo finns hästen jag jagat något oerhört sen i somras 3 Firewire men jag tycker hästen är som bäst utan skor och hon har verkligen inte imponerat på slutet.

Rank: 6 Reserv: 3-9

V75-4:

För mig är fjärde avdelningen den roligaste ur det sportsliga perspektivet då det kryllar av hästar som jag tror kommer göra stora avtryck nästa år. Tipsnicken får 9 Red White N Blue som senast var riktigt bra och höll nästan på att vinna men fick en äldre häste utanför sig som också var bra. 2 M.T Mighty Winner var läcker senast och avgjorde enkelt men det var i ett mycket billigare sällskap och jag tycker 44% är för mycket. 3 Indian Front var riktigt bra sist och vann i imponerande stil. Jag har även med 2 riktigt fina skrällar nämligen 6 Banzai Merci som senast satt fast med rubbet kvar på V75, här kommer man försöka ladda för att nå ledningen och då blir det åka av för resten. 7 Easy Tiger Pellini är en fin Ready Cash hingst som likt många "Ready Cashare" har lite problem att få travet att fungera, här tror jag man försöker smyga med för att senare göra en bra spurt! 5 Minnestads Ecuador är heller ingen bluff och är nog mer stark än snabb vilket kan vara gynnsamt i detta lopp.

Rank: 9-2-3-6-5-1-7

V75-5:

Jag har enda sedan jag började läsa på så har jag tänkt att jag måste gardera 4 Tudor Kronos då Berghs stallform absolut inte är på topp, det är mycket möjligt att han bara vinner allt han kör idag men jag måste verkligen gardera Tudor för att få ett slagkraftigt system som är med och hugger på de större utdelningarna. 9 Mack Dragan är ingen bluff och hästen kan verkligen röra på sig och är väl största utmanaren till Tudor. 6 Taffy har varit strålande i två raka V75 insatser och det vattnas i munnen på mig när jag ser 4% vilket för mig är HELT fel och det är omgångens mest felspelade häst! Dessa tre utgör ett bra lås och jag hoppas att Berghs dåliga V75 form håller i sig!

Rank: 4-9-6

V75-6:

Jag har kollat väldigt mycket i lopparkivet inför denna omgången och jag måste erkänna att Åke Svanstedt styrde 6 Highland Park lite konstigt senast men jag tror mig veta anledningen, man ville ha ett felfritt lopp i kroppen på Highland Park och körde därmed ett så kallat Preparélopp. Highland Park klättrade i ryggen på ledaren och såg kanonfin ut, skulle hästen bara hålla sig i trav och inte dumma sig så tror jag den vinner det här och är en tänkbar spik för den modige. Det saknas dock inte motbud och det stora hemmahoppet i omgången 9 Athos Race lär väl göra allt som går för att få vinna inför sin hemmapublik! 3 Vespertilio Jet är en häst jag gillar och den såg riktigt fin ut senast när den var stark och stred in i det sista och lyckades vinna! 2 Xanthis Coktail har bara gjort fem starter i karriären men jag tror detta är en klassklättrare som vi kommer få se mycket av nu under vintern. 4 Emblas Magi har fått ett tråkigt spår men denna häst kan flytta på sig och här lär man försöka få en bra rygg för att senare hoppas på lucka och spurta ner sina konkurrenter till fina 2%. Jag tror dock främst på hästarna från tillägg.

Rank: 6-9-10-13-2-3-4

V75-7:

Årets sista V75 lopp är en riktig höjdare och här tror jag det kommer gasas rejält initialt. Spetsstriden står mellan 4 Friend of Nature och 7 All Knight där den sistnämnde lär vilja släppa ledningen och Friend of Nature vill nog gärna köras ifrån spets. Jag tycker det är helöppet och tar med hela 9 av loppets 11 hästar. Tipsnicken får alltså 4 Friend of Nature som jag tycker blir bättre och bättre för varje start den gör. 1 Doctor Doxey Zenz är en riktigt fin travare med en lika fin stamtavla och jag tror man absolut vill vara med i matchen här och det kan faktiskt bli så att "Doktorn" blir omgångens "skrik". Jag kommer luta mig tillbaka och hoppas att det skräller ordentligt här så man kan få en fin slant för sju rätt!

Rank: 4-1-5-2-12-6-3-8-10

Systemet är på 5292 Rader och kostar lite mer än vanligt nämligen 120 kr. Jag skulle uppskatta om 120 kr är en bättre summa eller om man till 2018 vill ha 100kr? Andel köper du såklart HÄR!

Jag vill avsluta med att säga tack för ett fantastiskt roligt 2017 och nu blickar vi framåt till 2018!

GOTT NYTT ÅR!

PS. På onsdag är det V86 och jag kommer spela då och inleda 2018 med en vinst.
Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips