V75 Solvalla, CHAMPIONS

Vilken härlig omgång vi har framför oss, kanske den svåraste på väldigt länge. I onsdags hade jag 7 sjuor och man fick tillbaka nästan 4 gånger insatsen. Formen är påväg!

V75 1:

  • Många hästar i prologen.

En svår inledning där jag väljer att strecka många. Jag rankar en skräll etta och det är 2  2 Exit Angot som är en rejäl häst som fått ett bra spår och kusk. Klar första häst och tänkbar chansspik. Efter gäller det att strecka på och jag landar på hela 10 hästar.

Rank: 2-11-15-10-5-1-7-6-14-9

V75-2:
Stolopp där favoriten och en personlig favorit 3 Queen Of Sand får bekänna färg. Jag vill varna lite för att hon kan bli lite överspelad. 1 El Fitzgerald rankar jag etta då hästen är minst lika bra som Queen of Sand och Goop är nog sugen på att ta hem Championtiteln. Skrällen är 9 Unrestricted som jag tycker börjar tända till igen och ska absolut passas!
Rank: 1-3-10-9-8-6-7

V75-3:

  • En eller alla!

Här handlar det verkligen om alla eller spik, lärlingslopp med 15 hästar och inte de mest rutinerade hästarna innebär att kollektivet kommer helgardera. Jag gör tvärtom och spikar en häst jag följt och tycker om. Dessutom med ny tränare och det är självaste Erik Adielsson. Dessutom så är det bästa kusken i loppet som styr 14 Ritchie ÅS. Ritchie ÅS är en tuffing som tål de flesta upplägg.Jag tar ställning och spikar i detta öppna lopp.

Rank: 14

V75-4:

Kallblod på Solvalla brukar innebära elitkampen men nu är det Champions och här tror jag vinnaren står på tillägg. Jag streckar alla J-O Perssons utom 8 Wilda Fille. Sen lägger jag även till 14 Sippson. Skulle jag bli tvingad att spika någon så hade jag nog spikat 9 Bellfaks som jag tycker skärpt till sig.
Rank: 9-10-13-14

V75-5:
Här kommer omgångens i särklass bästa spik i form av finske gästen 5 Wind Of Victory med Björn Goop. Hästen har toppform och Björn Goop i sulkyn. Här är det bara spika och vända blad. Allt under 65% är spelvärt!
Rank: 5 

V75-6:
Jag gillar 5 Je’taime Explosiv som jag spikade näst senast på V75 och då vann den på ett övertygande sätt. Nu är det lite tuffare motstånd men jag tror hästen kan vara segeraktuell ändå. Jag plockar med 3 hästar till. 8 Vincent AS är en häst som älskar distansen och sköter han sig så blir han farlig. Superskrällen är 4 Cyrius D’Ariane som är en fransk hårding som är alldeles bortglömd! 
Rank: 5-8-4-3

V75-7:

  • Spännande avslutning

En avslutning där det redan nu börjar skrikas om att 2 Perfect Dynamite är i mål. Jag synar och plockar med ett gäng. 4 Adiago Trot är nog bästa hästen och klarar han bara sitt fjärde spår så är det en utmanare om segern. 9 Cantona Mearas med Goop tycker jag är väldigt intressant och 7% är spelvärt!

Rank: 4-2-6-9–1-8-3

Systemet är på 7840 rader och en andel kostar 175 kronor. Jag har ett mindre system som går på exakt samma ranking för 100 kr. 

Andel köper du HÄR!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips