• Hem
  • Robin ''Greven'' Ek

Intervju med Robin ''Greven'' Ek

Vem är Robin Ek?

- Jag är 32 år gammal och är född och uppvuxen i Piteå. Numera bor jag dock utanför Stockholm. Till vardags spelar jag och har även två egna travhästar som jag tränare och sköter om.

Hur kommer det sig att du är så pass intresserad av trav?

– Man har ju blivit matad med trav sen man var nyfödd, Mamma jobbade som hästskötare hos Tommy Hanné och Stig H. Sen hade farsan spelet, men han är fullkomligt livrädd för hästar. Så jag har väl hamnat någonstans mitt emellan dom två skulle jag säga. Jag är en av få spelare som är lika intresserad av hästen som spelet, det tror jag är en enorm fördel mot andra spelare. Den biten har jag nog lärt mig mest av min farbror Per, som enligt mig är det vassaste spelaren i släkten!

Du har själv varit framgångsrik och fått in en del storvinster med åren. Om du skulle ge ett tips till de som fortfarande bara drömmer, vad skulle det vara?

– Tänk på vilka du spelar mot. Det är aldrig hästen/kusken/tränaren som satt något odds eller streckprocent. Det är spelarkollektivet, som ofta är ute på rejäla cykelturer. Värdera ekipaget själv, sen spelar du därefter!

Hur hittar man dina andelsspel?

Du hittar alla mina andelar genom länken nedan.

Mina andelar hos ATG

Gamla travtips av Robin ''Greven'' Ek

Följ Travstugan på Youtube