TIDIGA V86: Elitsprint på Åby!

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll på nästa veckas V86 - med jackpot!

V86-1

Adrian Kolgjini får sitta upp bakom fartrusande 4 Bepi Bi. Det har inte stämt för femåringen den här säsongen men räkna med att det lossnar snart och det kan bli redan nu.
Potential för Elitloppet när han är på rätt humör och från det här läget laddar Kolgjini järnet och bör få överta och sedan är segerchansen god.

V86-2

Mycket spännande uppgift väntar för 6 Mirci a'Lir som är betydligt bättre än raden och gör nu tredje starten för regi Nurmos. Från ett perfekt spår i volten sitter stoet perfekt till direkt och för den djärve kan detta vara chansspik.

Bredvid i volten är Erik Adielsson som kommer få en pangstart med 7 Don't Catch Me. Hans Crebas ska inte nonchaleras med egentränade 5 Princess Ellen som åter får springa barfota runt om.

9 Uptown Skift har gjort bra resultat när Petter Lundberg kört henne och som nu åter får sitta upp bakom henne!

V86-3

11 King Knas är tillbaka efter 1,5 månads uppehåll. Senast vi såg honom kämpade han mot Lucky Guy Boko och visade urstark inställning till seger. 

12 Bird Lane närmar sig ny seger och gick bra som tvåa senast på Solvalla. 14 Bowler Day sjabblade bort sig på Örebro senast men har innan dess varit imponerande bra för Fredrik Persson. Kan definitivt runda hela gänget och vinna enkelt.

V86-4

Lågklassigt och orutinerat vilket gör att detta kan öppnas upp.

Mest intressant ska det bli med 7 Just Make It A Star som får Ulf Ohlsson i sulkyn och som fått välbehövligt lopp i kroppen. Spår 7 är inte det enklaste - annars hade detta kunnat vara möjlig chansspik i jackpoten.

6 Cersei Karma är jag övertygad om får sätta nosen först snart och varför inte i ett sådant öppet lopp som nu?!
Lars-Åke Söderholm reser till Solvalla med 3 Conrads Kim som nu får springa barfota runt om för första gången och det från perfekt utgångsläget!

Örjan Kihlström kör struliga 9 Sebbe Forever och av stoets nio starta har hon slutat topp 3 en gång; seger med just Örjan för tre starter sedan. Svår att räkna på men given så klart.

V86-5

Loppets klart bästa häst är 11 Indigo som bjöd på rejäl uppvisning på Jägersro senast. Han är loppets givna segerbud trots bakspåret och orutinerad kusk. Sjuåringen var strålande över kort distans senast men var även tidigare i våras stark över medeldistans som det är nu. Känns till slut svårstoppad...

1 Dali Pagadi visade toppform senast och då liksom nu körs han av Gustav Johansson från spår 1. 
3 Behind Bars var jättefin i två raka segrar i vintras, men när det nu blivit vår i luften har det gått lite tyngre för honom. Dante Kolgjini får åter köra 9 Hannibal Face som han lyckats väl med förr.

V86-6

6 Van Gogh Z.S. är den med bäst dagsform för dagen och ska räknas främst i detta välkända fältet.
5 Algot Zonett
var mycket bra på Seinäjoki senast och är på väg in i sin toppform igen. 

3 Rotate gör sin första start på fyra månader och kommer behöva loppet - ses som tredjestreck. 1 Eddy West var jättebra senast när han till slut fick ta välförtjänt seger. Fokus ligger mot Silverfinalen om 1,5 vecka och nu körs han med skor runt om.

  V86-7

  6 Lancaster är min knappa förstahäst i avslutande snabbloppet på Åby, men visst ska man ha respekt för 5 King Kong som senast var jättefin på en hög 11-tid över distansen. 
  3 Let it Be Steel är bättre än raden och härifrån räknar jag med att han visar det den här gången. 

  8 Ready To Go har varit överraskande bra den här säsongen men är bortlottad härifrån.

  V86-8

  1 Master of Zon känns givetvis högintressant och är en häst som älskar både kort distans och utgångsläget. 2 Hefner Am ska nu testas med Ulf Ohlsson i sulkyn igen och får på sig jänkarvagnen. Ohlsson har kört Hefner Am vid fem tillfällen vilket slutat med tre segrar och en andraplats (två segrar över kort distans). 

  9 Sourire Frö får Erik Adielsson i sulkyn igen och nu rycks skorna runt om efter två starter med skor. 5 Habrik Am kommer sitta i slagläge och gå fort sista biten.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

  Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

  Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips