• Hem
 • Rasmus
 • V86 Solvalla 29/7 Försöker fälla två av tre megafavoriter

  V86 Solvalla 29/7 Försöker fälla två av tre megafavoriter

  Vi har en omgång med tre väldigt stora favoriter och ska vi få bra betalt måste vi lyckas fälla minst en. V86 är ett fantastiskt spel och trots två stora favoriter har vi sett bra utdelning förut. Vem eller vilka jag försöker fälla ser du i analysen eller på mina preliminära rader på mina andelar som du hittar här:

  Rasmus Racer 145kr/andel (Analyssystemet) 

  https://www.atg.se/direktenryd/spel/110347_V86_2020-07-29_5_3

  Rasmus Stänkare 55kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd/spel/110348_V86_2020-07-29_5_3


  V86-1

  Vi inleder med en av jättefavoriterna och här är det 3 Conrads Rödluva. Rödluvan behöver ingen presentation och självklart är det bra chans/stor risk att det blir Örjan i början. Jag tror många spikar här då de övriga är megalamporna kommer i treårslopp samt ett stolopp. Av den anledningen väljer jag att gardera för det finns spännande motbud och loppscenarion. 4 Inti Boko skötte sig på Visby men gjorde inget jättelopp. Formen är svårbedömd men nu går man från tunga skor till barfota runt om och jänkarvagn. Det känns som spets eller galopp och då får Rödluvan åtminstone bekänna färg. Inti Boko har 7 av 11 från ledningen. Om dessa två kör för tufft så bjuds flera ekipage in i matchen så jag streckar några till.

  V86-2

  Ett öppet lopp där favoriten är streckad på under 20% och här kommer det gå åt streck. Det ser ut att bli skrik på 14 Martin Tooma och det är förståeligt. En jag måste ha med som blir totalt bortglömd är 6 Bear Bahareh som gjorde årsdebut senast men trampade sig men tog sig i mål. Lär gått framåt med det loppet och bara stått över ett jobb och till låga 3% ska den med ganska tidigt.

  V86-3

  Ett lopp för treåriga hästar och då brukar jag vilja gardera men jag valde att gardera Conrads Rödluva och spikar här istället. 2 Brambling tror jag har toppchans. Vann lätt trots dödens sista varvet senast och här lär det bli tidig ledning och då tror jag inte firma Kihlström/Redén förlorar. Värst emot tycker jag 7 Jeppas Unplugged är som är stark och gynnas av det lilla fältet men jag tror som sagt inte man slår favoriten från utvändigt ledaren så man får agera förstareserv.

  V86-4

  Här har vi kommit fram till stoloppet som innehåller den tredje mest spelade hästen i omgången. Det är 4 Keira De Veluwe som är streckad på 63%. Det är absolut min förstahäst men första framspår och debut bakom bilen gör att jag vill gardera. Kanske inte alls fungerar i spets om man kommer dit? Jag vill ha med 9 Riptide Bay som höll bra från dödens senast och lite snällare resa nu kan den absolut vinna. Jag hoppas att vi får se 6 Kirsi Boko i spets då man är stänkrädd och gått bra trots det och jag tror man kan göra det ett riktigt bra lopp från spets.

  V86-5

  Här tycker jag fyra hästar höjer sig lite över de andra. Jag krånglar inte till det utan tar alla fyra. Om man vill ha en skräll tar man med 10 Garri Westwood som gått bra som valack och med lite tur med ryggarna skulle man kan utmana.

  V86-6

  Ett lite lurigt lopp och med kuskar som körde högst 50 lopp under 2019 gör det inte lättare. Min förstahäst är absolut 9 Milord som är stark och fått ett passande läge och Joakim Granlund är enligt mig bästa kusken i loppet. Det brukar gå undan i dessa lopp och med flera som vill till spets lär det bli så även idag vilket så klart gynnar min tipsetta. Bakom den är 10 Man Of Steel tidig och där är det spännande ändringar och med tre lopp i kroppen kan det vara dags för seger nu. Mitt tredje och sista streck går till 4 Rally Hans som gillar distansen och är lättkörd. Får/tar man ledningen eller en fin ryggresa så har man en bra chans att vara med på målfotot även om jag inte tycker man ska vara favorit som man är just nu.

  V86-7

  Här kommer kvällens andra och sista spik i 10 Marble Arch. Galopperade senast i kvalet till stochampionatet och var då spelad till 3 gånger pengarna mot Diana Zet. Möter sämre motstånd än så nu och jag tror Björn Goop löser det här och galoppen senast ger oss bara lägre procent här.

  V86-8

  Jag avslutar med tre hästar men det är inte de tre mest spelade. Jag tar bort 9 Hobby De Liton som är bäst när man startar på och nu varit borta med hovböld och missat något jobb och saknar lopp i kroppen. 14% känns i överkant och då tar jag hellre med 10 Digital Class och här låter man uppåt och nu blir det jänkarvagn och barfota runt om. Lyckas Magnus Djuse köra felfritt så får de andra se upp. 3% kontra Hobbys 14 så är valet lätt. Den som har råd tar så klart med båda.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube