V86 Måndag 31/8 Romme/Halmstad

  Vi fortsätter med trav varje dag ett par dagar till och veckan inleds med V86 från Halmstad och Romme. Mina system har varit nära full pott senaste dagarna och igår (Söndag) så missar vi sjuan i sista loppet när spiken galopperade. Det blev ändå plus och de lägst streckade i omgången fick vi in så känslan är god. Nu har vi förhoppningsvis samlat ihop till lite medstuds och får in åttan nu!

  Mina andelar till omgången är:

  Rasmus Racer 145kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd/spel/110348_V86_2020-08-31_40_1

  Rasmus Stänkare 55kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd/spel/110347_V86_2020-08-31_40_1

  V86-1

  1 Amour A Belle får mitt förstastreck. Svårbedömd i ny regi med visat startsnabbhet i Italien och kan kanske hålla upp ledningen här. Jag garderar tidigt med 2 Key Mom som spurtade bra näst senast och satt fast senast. Från läget får man en bra resa och är en given segerkandidat. 10 Vinci I.M går bäst i spets och även om kan gå bakifrån med så blir det självklart svårare och känns överspelad i nuläget. Draget i loppet är 4 Dropluggage Racing som gjorde det bra efter uppehåll och bör vara ännu bättre nu. Just nu låga 6%.

  V86-2

  Ett spikförslag är spetshästen 2 Chapuy som inte kom till spets senast för att man var för het och Åke kunde ej ladda. Här tror jag det ska gå bra igen och från spets blir man svårslagna. Procenten är väldigt hög men sjunker troligtvis. Värst emot är årsdebuterande 5 Deede Star men att plocka ner Chapuy blir nog väl tufft utan lopp i kroppen. Om de två nämnda duellerar för hårt kommer 9 Fonda Boko in i matchen med en vass avslutning!

  V86-3

  Ett öppet 15-hästarslopp över tre volter och 2640 meter gör att jag streckar på här. Bakom de mest betrodda vill jag varna för 13 Bellmondo som är en av de som visar fin form och distansen tål han utan tvekan. 7% lär stiga men förhoppningsvis väldigt streckvärd ändå.

  V86-4

  Stolopp och här får man måla på med så många man har råd med. Väldigt svårläst loppscenario och just nu för lite info för att komma med något bättre tips än att gardera.

  V86-5

  Här kommer precis i som den andra avdelningen ett spikförslag på spetshästen. I detta lopp handlar det om 4 Look Håleryd som avslutat bra i sina två senaste starter och från tät tror jag man får bestämma en bit och då rinner man troligtvis undan. Värsta motbuden hittar från bakspår i 10 Maggie Cash och 11 Il Duce Boko men jag tror inte de hinner fram om Peter ställer klockan rätt i täten på hemmaplan.

  V86-6

  Mats Djuse kör favoriten 13 Electrical Storm och det är helt rätt att man är favorit då man troligtvis avgör detta under slutrundan. Det är dock 40 meters tillägg och många att runda och även om det är lång distans så vill jag gardera. Skrällen i loppet är 7 Untilwemeetagain som ska gå barfota runt om igen och tål grovjobb. Det kan bli första med norskt huvudlag och 3% är väldigt intressant!

  V86-7

  Favoriten 7 Niky Flax återkommer efter paus och självklart svårbedömd. Stallet tror att man behöver något lopp i kroppen. Nu är det rätt billigt emot och man är nerstruken ett hack men jag tror det blir körning från start och då kan man hamna illa till. En som skulle gynnas av högt utgångstempo är 10 Maze Runner som ännu en gång har otur i spårlottningen men här känns det nästan bara som oddshöjande. Jag tror man avgör detta med minsta klaff. Kul spik till 23%.

  V86-8

  Avslutningen ser ut att stå mellan tre hästar där 5 Hands Down D.E är klar favorit. Motbuden är 6 Stonecapes Pecca som körs i spets? samt 10 El Gumpert som kan vinna med senaste loppet i kroppen. Har man råd tar man med 3 Amour Amour som ska gå med jänkarvagn och rycktussar för första gången. Även 8 Mas Capacity som precis som namnet har kapacitet men ofta ställer till det för sig.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube