V86 Eskilstuna 15/7 En stänkare på hemmaplan? » 15 juli | Rasmus -…
  • Hem
  • Rasmus
  • V86 Eskilstuna 15/7 En stänkare på hemmaplan?

V86 Eskilstuna 15/7 En stänkare på hemmaplan?

8 rätt förra veckan på min Rasmus Stänkare och cirka 4000kr/andel. Grattis till er som var med! 6 rätt i lördags och sen full pott på GS75 på söndagen. Det är alltså med full form och självförtroende jag tar mig an V86. Nu är det hemmaplan för min del men tyvärr får man fortsätta kolla hemifrån. Mina system till omgången är:

Rasmus Racer 145kr/andel

https://www.atg.se/direktenryd...
(Analysen är till detta system)

Rasmus Stänkare 55kr/andel

https://www.atg.se/direktenryd...

V86-1

Omgången inleds med ett lopp där 4 WAIKIKI SILVIO är favorit på 28% och för mig är det förstahästen men absolut ingen spik. Bakom finns det tre bra motbud som är lika mycket streckade i 1,9,11och de ska absolut med på en garderad kupong. Jag tycker det finns ett par roliga skrällar så det blev ett dyrt lopp det här för jag vill ha med framförallt 8 MY DREAM ART som behövde loppet senast och kommer vara mycket bättre nu. Spåret är så klart tufft men om det löser sig kan 5% vara ett fynd.

V86-2

Precis som i föregående lopp så kommer jag gardera rejält här. Ett ungdomslopp och 14 hästar till start är anledning nog att gardera. Favoriten 8 VALNES ISIDOR vann enkelt från ledningen senast med samma kusk som nu. Här lär man ladda igen och är man som senast tror jag man har en bra segerchans. Värsta motbudet tror jag är 11 APER MEDE S.M från Goop som fick ett väldigt tungt lopp senast och löser det sig bättre lär man utmana favoriten om segern. Stallet tror att det här är en av de bättre chanserna i omgången och då måste den här med till 7%. Om favoriten missar spets och 11 hamnar på vingel igen kan nästan vem som helst vinna så jag streckar nästan alla på analyssystemet.

V86-3

Efter två streckkrävande lopp så är det dags för en spik. 9 FABULOUS PELLINI har inlett riktigt bra och senast avslutade man 09.5 sista 700 och fick bara stryk av en mycket bättre häst än motståndet här. Adielsson vet vad han har att köra med och kan vinna på flera olika vis och det är en väldigt bra segerchans och jag spikar trots att den är streckad på 67%. På V86 kan man ta flera klara favoriter men ändå få bra betalt. Om man garderar så är 8 Devious som vunnit med krafter kvar i Norge värst emot.

V86-4

Här är två hästar klart mer streckade än övriga. Mest streckad är 5 ENRIKO HA med Björn Goop på sina 38%. Hästen har verkligen höjt sig sen man ryckte skorna och galoppen senast tar man ej så hårt på. Innan den vann man efter en perfekt resa. Andrahandare är 8 LE CRACK SOX som vann i årsdebuten och lär vara ännu bättre nu. Bara testat voltstart en gång men man tror inte det ska vara några problem. Jag tycker Markus Svedberg är underskattad och han har faktiskt hela 24% i segerprocent som kusk och tränarprocenten är bland de bästa också med 19%. Bakom dessa två är 6 Martin Tooma tidig som kan avsluta snabbt och formen verkar vara på gång. Har öppnat bra tidigare och det här känns som att om den vinner kommer många undra hur de kunde missa den till 8%.

V86-5

Ett lopp som spelarna tycker står mellan tre hästar där 2 HEAVY SOUND är favorit och följs av 4 Whos Who samt 8 Diamanten. Whos Who ska man undvika dödens och ge ett ganska snällt lopp. 8 Diamanten fick ett dåligt läge och även där blir det ett snällare upplägg. Självklart kan någon av de vinna om det löser sig perfekt men inget jag vill chansa på. Jag spikar istället 2 Heavy Sound som kvalade bra och även om Haugstad inte är min favoritkusk så tror jag Redéns häst är så mycket bättre iordning än motståndet så Kenneth tar hem det från spets!

V86-6

Jag spikar även trots att det är ett stolopp. Jag tycker att favoriten 12 DIXIE BRICK ska han en bra chans. Galoppen senast tror man berodde på att de sänkte tempot väldigt snabbt där framme. Nurmos säger att det är toppform och nu blir det jänkarvagn. Med ett av de värsta motbuden nummer 5 Tullibardine Boe struken så tror jag Kontio tar det här.

V86-7

Då är vi framme vid ICA Maxi Eskilstuna Fyraåringstest. Här kommer omgångens största favorit 9 ECURIE D som är streckad på 69%. Det är självklart förstahästen i loppet trots bakspår och första på lång distans. Jag tror inte distansen är några problem alls och det är klart det är en bra chans att man fortsätter vara obesegrad efter kvällens lopp. 5 Brother Bill gör årsdebut och är en riktigt bra häst men Derbyt är det stora målet och självklart inte toppform. Många pratar om spets och sen försöka stå emot favoriten men jag är inte säker på att man får någon billig ledning och kommer Goop tidigt kanske man släpper?.

Jag tror inte Brother Bill vinner här men vill försöka fälla favoriten så jag dubblar med 8 AETOS KRONOS till 8%. Inte det viktigaste loppet i år säger men det gäller ju även favoriten. Med rätt lopp tror jag Aetos Kronos plockar ner de över upploppet så länge favoriten inte får något gratis.

V86-8

Det rensar som bekant alltid bra om favoriten förlorar i sista avdelningen så här ska vi gardera favoriten 3 Giant Shadow. 1 Deep Pockets går upp en klass och vart hamnar från start? 2 Alone kan man inte ladda fullt med men med jänkarvagn borde man hamna vettigt till. Ledningen tar M.T Insider och kommer nog köras där. Höll inte hela vägen i Arvika och kanske inte här heller men till 3% måste jag ta med den. 7 Grainfield Aiden kanske kommer fram i dödens tidigt och låser loppet eller får överta? Känns bortglömd med sina 7%. Blir det tempo på loppet kommer 10 Hazard Boko som galopperat två gånger i rad men har bra form in i matchen. Det gäller även 11 Tjacko Zaz. De två sistnämnda anmälda med jänkarvagn.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips