• Hem
 • Rasmus
 • V86 22/7 Östersund med 13 Miljoner i jackpot! Dags att stänka in 8 rätt igen?

  V86 22/7 Östersund med 13 Miljoner i jackpot! Dags att stänka in 8 rätt igen?

  Dags för v86 med 13 miljoner i jackpot då ingen lyckades sätta åttan förra veckan. Veckan innan det hade jag full pott och visst vore det härligt att lyckas med det igen. Tror du att jag klarar det så köper du någon av mina andelar:

  Rasmus Racer 145kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Stänkare 55kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  V86-1

  Jag inleder med spik på 6 VÅLER NIKOLAI som jag tycker är bra till under 50%. Det ser ut som tidig ledning och sen har jag svårt att se någon trycka upp tempot. Nu är det visserligen ingen optimal distans men det är det inte för värsta konkurrenterna heller och de behöver ha en hel del flyt för att kunna utmana här.

  V86-2

  Här blev det några nivåer svårare att lösa loppet och jag tar nio hästar och hoppas det räcker. Det är jämnspelat mellan flera ekipage just nu och där bakom kryllar det av skrälldrag. För att nämna någon så 10 SO GÅ KLEOPATRA som är startsnabb och på tillägget bör man hamna bra till och Sofia har vunnit med hästen förut och 5% är väldigt lågt.

  V86-3

  Tyvärr lär procenten röra på sig en hel del här men jag kommer ändå låsa på 1 ALFA LINA och BRENNE BERNA här. ALFA LINA vann sitt försök på svenskt rekord från spets och det lär bli spets även nu. Nu är det ett rätt så långt upplopp och man får kanske inte dämpa så mycket och då tror jag precis som Tjomsland mest på 10 BRENNE BERNA. Favoriten 2 Norheim Borka var fin i sitt försök och Örjan upp och bra spår är så klart plus men lär vara upptaget i spets och då krävs tur. Den jobbar vi bort till över 40%.

  V86-4

  2 PETER HIGHNESS står nu ensam på startvolten sen 1 betting king ströks. Näst senast satt man fast med krafterna kvar och senast var han trög och sen kom en galopp med krafter kvar. De kan komma att användas nu och då värsta konkurrenterna har 40 meter att ta in så får de inte lurpassa på varandra för länge och till 12% så ska man streckas. Favorit blir 11 DONNERS AM som hade tussarna kvar senast och ska gå barfota nu. Roligaste strecket av de som får plats på min kupong är 9 ELLIEANN till 2%. som trivs på distansen och får man rygg på favoriten under slutrundan kan skrällen vara ett faktum.

  V86-5

  Det är upplagt för duell mellan 1 LOME BRAGE och 2 TANGEN HAAP. Lome Brage kommer ta ledningen och mest troligt blir det ändå Björn Karlsson som får ta dödens och över 2140 meter är jag inte främmande för att man kan ta ner ledaren. När två träter vinner en tredje sägs det och då ska 10 KLEPPE FANDEN som vann senast räknas tidigt. Bakom den trion tar jag med 3 PAVE FAKS som ofta är med där framme och får Torbjörn Jansson i sulkyn.

  V86-6

  Här kommer min andra och sista spik. Den som spikas är 8 BRUNELLO HALL som verkligen gillar att springa barfota lika mycket som Robert Bergh gillar att blivit nerstruken ett hack. Här laddar nog Bergharn fram direkt och då tror jag ingen tar emot och då är det toppchans till 55%.

  V86-7

  Jag var inne på att spika Tjomslands 3 HAVGLIMT här då den var överlägsen i sitt försök och hade krafter kvar. Är inte beroende av någon ledning och kan välja taktik under loppets gång och det är en bra segerchans. Jag dubblar dock med 4 BÄCKLÖS URIEL som det säkerligen blir drag på och några låga 3% som vi har nu ser vi nog inte vid spelstopp. Fick ett tufft lopp senast och var stort slagen av favoriten i detta lopp men serverar Wiktor Kylin-Blom hästen en fin resa så kan det gå.

  V86-8

  Vi avrundar omgången med att ta fram penseln och jag rekommenderar att måla på så mycket man har råd med. I mitt fal är detr sju ekipage. Jag tar de tre mest spelade där jag håller 2 PLEASURE FOR CASH som klar förstahäst. Där är det spännande ändringar och faller de väl ut så är det en bra chans. Favoritfall i sista rensar alltid bra och man kan inte lita på favoriten här. Jag tar med de två mest streckade bakom och fyller på med fyra smällkarameller där jag vill varna mest för 10 FIRST IDEAL MAN som gjort väldigt fina lopp på slutet och gick 11 sista 800 näst senast och något liknande här kan räcka hela vägen. 4% vore något att höja värdet med i avslutningen!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube