V75 Rättvik 1 Augusti » 1 aug. | Rasmus - Travstugan.se

V75 Rättvik 1 Augusti

Mina andelar till omgången:

Rasmus Racer 145kr/andel:

https://www.atg.se/direktenryd/spel/110357_V75_2020-08-01_24_5

Rasmus Stänkare 55kr/andel

https://www.atg.se/direktenryd/spel/110356_V75_2020-08-01_24_5

"Analysen" är på Rasmus Stänkare.

Omgångens bästa spik:

I V75-4 hittar vi 6 LOME STORM med Robert Bergh. Hästen har tagit 10 segrar på 15 starter. Står 40 meter före favoriten Våler Nikolai och det tror jag räcker. Stallet tycker att det är bästa chansen. 1 Mjölner Apollo tar spets och sen tror jag Bergh kommer tidigt och då bör Linderoth släppa över distansen samt att det är tuffare emot och då tror jag inte att favoriten tar ner min spik.

Omgångens värdespik:

I Avdelning två startar 3 THE BALD EAGLE och där är det dags för jänkarvagn igen samt ett nytt huvudlag och jag är inne på spets och slut. De värsta konkurrenterna har sämre lägen och spiken vann lätt från spets sist den kördes där. Jag tror man håller ut 5 Jackson Avery och så länge den inte kör om ledningen för länge tror jag på bra chans till låga 13%.

Omgångens lås:

Jag låser avdelning på 3 på nummer 1 och 10. Favoriten 1 Heavy Sound var riktigt fin i årsdebuten och självklart ännu bättre nu men vart hamnar man? Hittar man ut i andraspår så är det bra chans. Det lär bli körning från start och om favoriten kan ta en tidig dödens bäddar det för 10 Esprit Sisu som gick bra när luckan kom senast och hade så klart krafter kvar. Nu lär man inte sitta fast och när de andra kört klart kommer spurten bita riktigt bra och 3% är riktigt smaskigt.

Omgångens skrällkaramell:

Svante Båths 1 BASTIAN BOOM i V75-5 är spelad på 2.7%.

Gick bra efter galopp senast och formen är på topp. Distansen klarar han även om den inte är en fördel. Här får man smyga så länge som möjligt och kommer sen luckan i ett öppet lopp så går ingen säker.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips