V75 med 65 miljoner i jackpot! Tredje gången gillt? » 23 maj | Rasmus…
  • Hem
  • Rasmus
  • V75 med 65 miljoner i jackpot! Tredje gången gillt?

V75 med 65 miljoner i jackpot! Tredje gången gillt?

Vi har en riktigt spännande omgång framför oss med 65 miljoner i jackpot. Elitloppet närmar sig men en sån här omgång med högt spelvärde ska vi inte stå över!

Mina andelar Rasmus Racer samt Rasmus Stänkare finns här:

https://tillsammans.atg.se/lag...

V75-1

7 VIKENS HIGH YIELD blir storfavorit och även om procenten lär sjunka kraftigt fram till spelstopp så tror jag den blir överstreckad ändå. Just nu 60% mot 6 FALCON AM som bara är streckad till 23%. Självklart ska Berghs häst vara favorit efter sina fina insatser men här lär det bli dödens och visst kan det gå ändå men inget jag är vill spela på. Jag tycker inte det är fel att chansspika Falcon Am.

V75-2

Här har vi ett svårlöst lopp och jag förstår att strecken sprids. Just nu har vi faktiskt fyra hästar som är streckade på 17-18%. Jag kommer ta med de fyra men även ett par till. 3 CARRY CASH är min förstahäst då den vann lätt senast och här finns chansen på tidig ledning. Det finns andra som också är snabba ut och i stolopp över lång distans får inte öppningen kosta för mycket. Det roliga strecket i loppet är 2 INFINITE KNIGHT som fått ett lopp i kroppen och är van vid tufft motstånd. En bra resa från passande spår här så går ingen säker och 2% är riktigt bra!

V75-3

Avdelning 3 är inte heller lättlöst och det går fortare att räkna upp hästarna man tar bort än de man vill ha. Favoriten 11 MAS CAPACITY vann trots galopp senast men måste sköta sig för att vinna här och det går inte att lita på. 1 IN ROYALTY BOKO kommer spetsa men har inte vunnit på distansen på 12 starter. Jag tror mest på 4 MERRITT men måste ha med 5 FEERIE DE FAEL som ska gå med jänkarvagn för första gången samt 6 WHELK som var grym i årsdebuten men sämre senast. Nu ligger de lite lågt med tanke på senast men är hästen bättre igen nu räcker det långt i detta lopp och 5% skulle varit mycket högre om senaste insatsen varit normal.

V75-4

9 SPANG VIKTOR blir favorit och med senaste insatsen på näthinnan så förstår man varför. Det är dock värre emot här och om 2 PRINS C.K eller 4 S.T.C.C FAKSEN får för sig att trava hela loppet så blir det inte lätt för favoriten. Även 10 GOTT KLIRR lär blanda sig i och så vill jag varna för 11 RUBUS som spurtar bra och med rätt ryggar kan den vinna till 4%.

V75-5

6 VALLEY BRODDE blir ganska klar favorit och visst man har tre raka segrar men nu blir det värre emot och man behöver få rätt lopp för att vinna. Nu är väl risken stor att Örjan löser det men jag måste försöka fälla. I spets sitter nog årsdebuterande 2 VIKING BRODDE. Streckar även 11 FIGARO VICI som gick bra senast trots tuff resa och ska gå med rycktussar för första gången här. 7 STARO LEONARDO måste med samt 8 FROM THE MINE känns spännande.

V75-6

Blir det tredje gången gillt för BILLIE DE MONTFORT?

Går ju bäst i ryggar men nu säger man att man ska köra för en rosa biljett och då ska man inte sitta fast här. Jag tror ju inte att rödluvan vill eller kan svara spets men däremot kan 4 Racing Mange vara för snabb och då blir det så klart tufft men många går på att Mange spetsar så jag chansar på att Goop antingen lyckas hålla spets eller löser det på annat sätt.

V75-7

Vi avslutar med ett lopp över 1640 meter där 5 EXPENSIVE som utan strul bör vinna det här. Det finns dock stor risk för strul då man är långsam ut och hamnar för långt bak blir det tufft. 2 ARABESQUE kan rekordsänka och från ledningen kan den bli svår att nå. 6 B.G PASTOR JONTE kommer ladda och kanske blir tufft att hålla hela vägen då men 2% måste testas. Går det fort där framme så kommer 10 MELLBY HURRICANE och 11 JAMAICA BOKO in i matchen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips