• Hem
 • Rasmus
 • V75 Årjäng 11/7 med 59 MILJONER I JACKPOT

  V75 Årjäng 11/7 med 59 MILJONER I JACKPOT

  Hej på er alla underbara läsare!

  Det är dags för V75 från Årjäng med hela 59 miljoner i jackpot!

  Jag var laddad redan innan V86 och självklart ännu mer efter 8 rätt och cirka 4000kr per andel till andelsköparna! Var du inte med då så kommer en ny chans här. Mina andelar hittar du här:

  Rasmus Racer 145kr/andel:

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Stänkare 55kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Jag passar även på att slå ett slag för Söndagens dubbeljackpot på GS75. Då är det galopp vilket många tycker är lotto men jag vill bara säga att en av deltävlingarna som ledde till min vinst av resan till Prix d'Amérique bestod av galopp. Det blir ett enormt spelvärde med fin jackpot och troligtvis låg omsättning. Till den omgången hittar ni mina andelar här:


  https://www.atg.se/direktenryd
  Rasmus Söndagsmys 250kr/andel (OBS ENDAST 10 andelar så först till kvarn)
  Rasmus Söndagsfeel 150kr/andel
  Rasmus skrällbong 50kr/andel

  Nog om det nu kör vi V75 från Årjäng!

  V75-1

  Vi inleder med en stark favorit i 3 STRONG PEPPER. Denna norska gäst har vunnit med krafter kvar och även om det är tuffare emot och voltstart nu så är det en given första häst och tänkbar spik. Normalt travsäker sen man skodde om lite och med mer plats i volten efter strykningen av den invändiga hästen så tror jag absolut på en felfri avgång. Det kanske inte blir någon ledning men hästen går från alla positioner så inget måste med spets. Det som talar emot är att det kan bli tuff körning och hamnar man i dödens blir det svårare. Värsta motbuden är 5,6,8 där det finns gott om styrka och bakom de finns 2 Charlotte Wiking som satt fast med krafter senast. En eller många är känslan och garderar man på så ska man inte glömma 12 Dominic Wibb.

  V75-2

  15 ston på 3 volter och jag förordar spik. Spiken står dessutom med 40 meters tillägg men det är inte någon vanlig häst och då kan man göra undantag från sina riktlinjer. Jag spikar 14 Karamell Hill som är van att stå med tillägg och behöva göra mycket själv. Vann med krafter kvar senast och stallet tror klart mest på den här före Zarina Bi som får en del streck här. Om man vill fälla favoriten så glöm ej 1 Livi Opal H.M som ska gå barfota och man tror på en 14-tid i ledningen.

  V75-3

  Knapp favorit i skrivande stund är Goops 7 Fort Knox. Jag tänker inte spika då han är väldigt osäker och då spelar det ingen roll hur bra kapacitet han har. Nu låter det bra från tränarhåll men det har det gjort flera gånger. Jag har tröttnat lite på att gå rakt ut på såna här hästar som Very Kronos och Aura S.L. Om han sköter sig och vinner så får jag ta det. Nu är den inte ens säkert att han vinner trots en bra prestation då det är flera bra emot. Jag streckar på och de roligaste strecken är 5,8,11 som blir väldigt lite spelade. Den förstnämnda ska laddas mot spets och kommer sen luckan och några kört för hårt så kan det bli seger. 8 Athos Race debuterade för Stenströmer senast och kommer vara bättre nu och jag gillar hästen och tycker man blir väldigt bortglömd här. 11 Vagabond Bi gick 1.10 i tredjespår sista 800 senast och nu tar man av gamascherna och tror på bra effekt. Tål distansen och med rätta ryggarna kan Ulf Ohlsson ta hem det här till 3%.

  V75-4

  Det är ju svårt att gå emot en häst som slår svenskt rekord med krafter kvar och när tränaren dessutom tror man kan gå ner mot 1.20 här om det behövs så ska det vara en bra chans för 6 Åsrud Vilja. Nu är den dock streckad på nästan 60% och möter 8 Ulsrud Tea som har bättre fart en kort bit så kusken måste lägga upp loppet bra för att inte få stryk. Nu är det ju Örjan vi pratar så ingen större fara att det blir någon taktikmiss men det vankas körning och det kan strula. Vill man ha en skräll så rekommenderar jag den galoppälskande 2 Granetta som är minst sagt känslig för tempoväxlingar. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till men kanske om favoriten har en sämre dag och de inte bjuder in Ulsrud Tea? Ulf Ohlsson har ju vunnit med kallblod förut och faktiskt med just Granetta också.

  V75-5

  Att 9 Civilon fick bakspår öppnade upp det här loppet...eller?Hästen har visat att han kan gå från olika positioner och här tror jag Kontio kan jag välja att köra fram tidigt och avgöra på styrka utan att bjuda rygg till någon konkurrent eller avsluta ruskigt snabbt sista 700. Värst emot är nog 1 Slippery Kronos från spets men det ska laddas utifrån så troligtvis kostar öppningen för mycket för att stå emot favoriten. Jag spikar trots Klass 2 och bakspår på kort distans.

  V75-6

  Här blir 4 Zap Di Girifalco väldigt stor favorit och klart det är en bra chans och den bästa enligt stallet. Jag spikade den här till fin procent senast och då vann man men fick också det perfekta loppet även om insatsen var bra. Jag tycker det låter som att flera vill tävla så tror inte på någon gratisledning och det kan aboslut bli strul. Jag vill ha med 9 Viking Brodde som avslutade bland de snabbaste i hela omgången senast men det räckte inte till pengar ändå och verkar bli bortglömd här. Om man hamnar bättre på det här och det varit tempo så kan man absolut ta hem det här till 9%. Även 11 Coogan är spännande efter en liten paus och satt fast med krafter kvar senast. Sista strecket till Berghs 3 Island Life som trivs bäst i främre träffen och Bergh har ju fin form nu.

  V75-7

  Kvällens höjdpunkt Årjängs Stora Sprinterlopp! Vilket svårlöst lopp. Jag har svårt att välja förstahäst och är tacksam över att jag slipper spika här. De fem mest streckade ryms inom 14-20% och det bör stå mellan de men jag tar med 10 Mindyourvalue W.F som man gör lite ändringar på och Bergh har ju sagt att han kommer vinna ett stort lopp i år och jag håller tummarna för att det är dags nu till 2%.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube