• Hem
 • Rasmus
 • V75 9/5 med 78 Miljoner i jackpot! Inleder med mitt personliga mål?

  V75 9/5 med 78 Miljoner i jackpot! Inleder med mitt personliga mål?

  Här kommer mina tankar. Självklart kommer jag behöva välja spik till slut och det kommer avgöras på lite info och hur det låter på motbuden. Kan bli så att jag till slut spikar den som blir mest spelvärd på ena systemet och den jag tror har högst segerchans på det "fegare" systemet.

  Mina andelar Rasmus Racer och Rasmus Stänkare hittar du här:

  https://tillsammans.atg.se/lag...

  Välkommen och lycka till!

  V75-1

  Jag tycker det här loppet är svårlöst men jag håller med om att 2 FLEET ADMIRAL är förstahästen men det finns ett gäng bakom som jag vill ha med. Det kan bli 1 ENZO AM i spets men släpper kanske till favoriten när det finns open stretch. Finns en chans att 7 ATHOS RACE kommer förbi. Mitt roligaste streck i loppet är 8 PERSONAL GOALS som jag tror får en fin resa och förhoppningsvis får chansen på open stretch och 2% vore något att inleda omgången med.

  V75-2

  Även här en lurig spetsstrid även om flera av spetskandidaterna troligtvis inte har något med segern att göra så påverkar det loppet. 1 BROAD VISION säger de att man vill köra i spets med och gör man det vet jag inte om det blir så bra för favoriten 3 SUGARCRAFT. Min förstahäst är 2 IN LOVE BOKO. Bortglömd är 6 SOUTHWIND QUEEN.

  V75-3

  6 GANGA BAE blir med all rätt favorit och visst man kan vara en klar vinnare med barfota och rycktussar. Jag tror dock att flera vill vara med och tävla och det blir kanske ingen gratisledning för favoriten och då vill jag inte sitta med spik. 3 DONTLOOSEALLMONEY kan vinna från spets eller ledarryggen. Loppets roligaste streck är 2 TONIQUE som lär få en fin resa och kan både öppna och avsluta bra.

  V75-4

  Omgångens största favorit i 4 ZARENNE FAS som är streckad på 58%. Här varnar man ändå lite för distansen då hästen svikit två gånger irad på lång distans. Här kan man nog köras till spets tidigt och hålla ett jämnt tufft tempo och då är det ändå en bra segerchans. 2 FORFANTONE AM gjorde en fin årsdebut senast. Här tror jag att man tar ledningen men troligtvis släpper man när/om favoriten kommer men orkar man med tempo så är man speedigare än favoriten på upploppet. 9 MAXUS har ett passande läge och var ju nära Attraversiamo näst senast. Även 6 STOLETHESHOW och 10 FERRARI SISU är väldigt lite streckade och värda att ta med om man ändå börjar gardera.

  V75-5

  2 HARRAN BOKO bör sitta i spets tidigt och därifrån ska han slås. Jag garderar med 1 NIKY FLAX som var svag från spets näst senast och hamnade i trött rygg senast och blir lite bortglömd här. Jag tror rygg ledaren blir perfekt och kan avgöra på open stretch. Förhoppningsvis har jag råd med 5 WILD LOVE som även den kan spurta riktigt fint.

  V75-6

  1 BILLIE DE MONTFORT ska försöka hålla upp ledningen och lyckas man kan loppet vara över. Jag tror man blir av med ledningen till 5 SON OF GOD men favoriten spurtade fint till tredjeplatsen senast trots att Goop fick brotta ner hästen på stretchen. Kan alltså vinna från spets, open stretch eller hitta ut och jag förstår att många spikar och jag hoppas vi får se den här i elitloppet! Den jag är mest rädd för av motståndarna är 10 COKSTILE som sprang lite snett senast och även galopperade lite och blir det tuff körning där framme så blir den här livsfarlig till 10%.

  V75-7

  WOW vilket lopp! Knapp favorit är 5 GREEN MANALISHI och jag trodde man skulle bli klarare favorit efter loppet senast och att man ska gå barfota nu. Kan bli släppt till ledningen och har senaste loppet i kroppen och barfota ge så mycket som det kan då kommer den som garderat känna sig dum här i efterhand. Det är ju dock stenhårt motstånd och krävs kanske inte så mycket för att någon annan ska vinna. Garderar man tycker jag man kan se upp med 1 OSTERC som får fin resa på innern på här samt 7 UPSET FACE till 2% och 11 ADMIRAL AS som Reijo håller väldigt högt men det måste så klart klaffa perfekt från det här läget.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube