V75 30/5 ELITLOPPSLÖRDAGEN

  Äntligen dags för elitloppshelg! Vi börjar här med V75 Lördag och mina andelar heter:
  Rasmus Racer 145kr/andel
  Rasmus Stänkare 55kr/andel 
  Andelarna köper du via knappen längst ner!

  Tänk på att raden är preliminär och kan komma att ändras! 
  Förslaget som visas är Rasmus Racer. Skrällarna som nämns som ej är med på detta system kommer finnas med på min andel Rasmus stänkare. Välkomna!

  V75-1

  Vi inleder med omgångens största favorit och även omgångens bästa spik i 4 DOUBLE EXPOSURE. Jag brukar gilla att inleda med spik och koppla grepp men här spikar de flesta och då vill jag hellre leta skräll. Jag har letat men det finns tyvärr inget spelvärt emot. TESSY D'ETE är värst emot men jag har svårt att se hur den ska slå spiken. Allt kan hända i trav men här slösar man nog bara streck på att gardera. Galopp/sjukdom emot.

  V75-2

  Även här har vi en klar favorit i 8 DON FANUCCI ZET. Jag trodde faktiskt den skulle vara större favorit än de 52% den är streckad på i nuläget. Självklart är det utgångsläget som ställer till det eller bara ger oss bättre värde på spiken beroende på hur man vill se det. Kapacitetsmässigt är den överlägsen och Örjan har löst värre saker. Visst är det några bra emot och om den inte tävlar på topp eller om Örjan glömmer köra i tid så skulle någon där bakom kunna vinna. Om man garderar så glöm ej 7 Västerbo Pokerface. Nu är det ju sällan Örjan sover i finaler så det bör vara en toppchans för Kihlströms striiiiiiiike twooo!

  V75-3

  Om man visste att 6 VERY KRONOS skulle sköta sig skulle även den vara väldigt stor favorit! Nu är det ju en klar fördel med publikfritt men hästen kan få för sig något och göra bort sig ändå. Känslan är att den blir lågt streckad för det finns flera starkare favoriter så det här kan vara en chansspik om man vill fälla någon av de två inledande favoriterna istället. Bakom Very Kronos är det väldigt jämnspelat bland fyra ekipage och börjar man gardera bör man ta de och så vill jag varna för 4 WILD LOVE och 5 MAN AT WORK.

  V75-4

  Nu börjar det bli svårare..Favorit är 6 KARAMEL HILL som Björn valt före 10 ANTHARA BI. Han varnar både för att 10 kan vara ifatt och förbi tidigt och jag tror den sitter i spets tidigt. Samtidigt varnar han för att den tränar lite sämre efter senaste loppet. Kanske är så att hans plan är att köra fram och överta från stallkamraten och då är det en bra favorit. Levererar Anthara Bi blir den svår att slå! Bakom dessa två är 14 INDRAS SECRET given så länge Per vågar köra offensivt. Skrällarna i loppet är 13 ARGBIGGAN och 1 GORGEOUS L.A och även 5 WAITING HILL HALL med första barfota runt om.

  V75-5

  Här var jag tidigt inne på att spika 5 ARMOUR AS som hela tiden mött en för bra häst och senast var det Ecurie D. Jag tyckte det var en spelvärd spik men nu kommer den troligtvis bli favorit och då vill jag gardera. Om man håller ledningen så tål ju favoriten i skrivande stund 6 VAN GOGH Z.S att gå den tunga vägen. När två träter.....Loppet där bakom kan 1 MASTER BLASTER få och även 2 VICTORYS CLUB är väldigt spännande till 5%. 12 STRONG HEARTBEAT höll bra senast och galopperade nog bort segern innan det. Besitter ett bra slutvarv som kan räcka hela vägen här om de kört för hårt där framme.

  V75-6

  Ytterligare ett lopp där två är klart mer streckade än övriga. Nu handlar det om 1 SEISMIC WAVE som om man håller upp ledningen har en bra segerchans. Nu lär det kosta att hålla upp täten och då flera vill ladda och visst hittar favoriten ut kan det bli ledningen i ett andraskede. Dock lär man ej få sitta ifred när 6 VIKENS HIGH YIELD är med i loppet. 3 NERO MAXIMUS avslutade sista 500 meterna i 3-spår näst senast och närmade sig Vikens high yield hela vägen in i mål. Sitter man bättre till här kan man spurta ner allt till 6%.

  V75-7

  Antingen spikar man 15 MONI VIKING eller så tar man så många man har råd med Jag föredrar många då favorit i avslutningen rensar dåligt och det är trots allt 40 meters tillägg och 14 hästar att runda. Värst emot tror jag 10 VIKING BRODDE är som var grym i årsdebuten och ska gå barfota runt om nu. Det är de två som får plats på mina ena andel men på Rasmus Stänkare har vi råd med några till och det finns några på start som kan bli farliga. De jag vill varna för där är 4 ATIK D.L och 7 VADUZ WISE AS.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube