• Hem
 • Rasmus
 • V75 18/7 58 Miljoner i jackpot på Axevalla!

  V75 18/7 58 Miljoner i jackpot på Axevalla!

  V75 med 58 Miljoner i jackpot på Axevalla. En rolig bana med landets längsta upplopp och nu hoppas vi på hög utdelning!

  Mina andelar till omgången är:

  Rasmus Racer 145kr/andel (Analysystemet)
  https://www.atg.se/direktenryd/spel/110357_V75_2020-07-18_8_5

  Rasmus Stänkare 55kr/andel
  https://www.atg.se/direktenryd/spel/110356_V75_2020-07-18_8_5

  V75-1

  Favorit just nu är 1 Tycoon Broline men denna är väldigt knepig och visst ska den med då det är bästa hästen. Det är dock7 galopper på 11 senaste starterna är så klart tufft och även om Örjan löst värre saker så tycker jag det är fel favorit och tror faktiskt inte det blir "Örjan i början". Min förstahäst är 3 Lord Horse som kan spetsa och är obesegrad i ledningen. Dock en del motbud både i startmomentet och till segern så jag streckar på.

  V75-2

  Här kan 1 SUNETTAN PALEMA vara en chansspik då man ser ut att bli rätt lågt streckad i ett jämnt lopp. Galopp senast och otur även innan det. Nu ser det ut som spets och det kan mycket väl vara slut också. Det krävs dock inte mycket för att upploppet ska vara för långt och då vill jag ha med 2 Kantens Rose men det verkar bli drag på den och risken för galopp är stor men till nuvarande 2% måste den med om man garderar. Jag är svag för 15 Whelk men det känns som en eller många här.

  V75-3

  Omgångens största favorit 7 HANDSOME BRAD och visst trav är trav och allt kan hända men det är toppchans. Lär köras framåt tidigt och ingen lär svara och då ska det vara över. Visst var 1 Romanesque fin senast och värst emot om man får rygg ledaren och lucka men ändå 20% och det speglar inte vinstchansen. Jag bankar in spiken och hoppas på skrällar i andra lopp istället för att gardera i onödan här.

  V75-4

  Vi återgår till de mer svårlösta loppen och här finns det gott om drag.
  Självklart är 11 Ivory Di Quattro förstahästen i loppet följt av 14 Wild Love. Dock är det flera bra emot med bland annat 10 Andre Agassi som kan sitta i ledningen rätt snart och har vunnit 6 av 6 därifrån. Bakom den är 13 Staro Leonardo tidig och blir bortglömd här för att man galopperade på upploppet senast?. Miljonskrällen är 8 Personal Goals som jag skrivit om tidigare och som blixtrar till då och då.

  V75-5

  Jag fortsätter försöka fälla favoriter. Här handlar det om 6 Zidane Grif som ska köras barfota och klart bästa hästen är det ju men sköter man sig och vart hamnar man? Det låter inte som övriga gett upp utan här lär det tävlas. Ubiquarian Face kommer väl gå från skrälldrag till kanske rentav överspelad?. Jag tycker det är öppet och känslan är att någon får drömloppet och avgör över det långa upploppet. Om 8 Norton Commander får ett bra lopp och vill visa sin bästa sida kan man vinna till 4% nu när man kanske kör med rycktussar och kuskplus.

  V75-6

  1 CAB LANE ska gå barfota och första jänkarvagn. Årsdebuten avklarad där man avslutade bra. Här tror jag att man kan hålla ut Ingves sida vid sida och resten med hjälp av den. Lyckas man med det är mycket vunnet och till rådande procent kan jag tänka mig att spika. Öppningen får dock inte kosta för mycket för gör den det eller man blir av med den så gynnar de övriga och speciellt 12 Armour As.

  V75-7

  Knapp favorit är 1 Charlock Wiking som galopperade förra veckan. Nu är det dock autostart så troligtvis felfri avgång och då är det troligtvis ledaren i loppet. Värst emot tycker jag 7 Hummer Scott är som satt fast senast och även om spåret är lurigt tror jag Ebbinge hittar en bra position och sen finns styrkan att avgöra. Bakom den duon vill jag ha med Goops italienare 11 Vicking Trebi som visserligen inte startat sen Februari men kan få det serverat här och vinna till låg procent.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube