• Hem
 • Rasmus
 • V75 16/5 Mantorp. Sko(nings)lös spik avslutar!?

  V75 16/5 Mantorp. Sko(nings)lös spik avslutar!?

  Dags för V75 och efter full pott i söndags och 6 rätt där de jag missade var valda reserver så känner jag mig på gång och är riktigt laddad!

  Mina andelar Rasmus Racer och Rasmus Stänkare hittar ni här:

  https://tillsammans.atg.se/lag...

  Där finns också andelen som heter Barncancerfonden där provisionen går till Barncancerfonden. Det är formtoppade Stenberg som gör systemet så köp ett par andelar där och om hästarna springer fel har du ändå bidragit till något fint!

  V75-1

  Vi startar omgången med ett stayerlopp som jag tycker är öppnare än procenten säger. Med tanke på att 1 GAZZA B.R och 2 EMOJI gjorde jobbet i sina senaste starter men ändå vann så är det svårt att gå emot de. Det finns dock en hel del spännande bakom och det är dessutom galopprisk på 2 EMOJI. Det finns en risk att Goop spetsar och då är det en bra chans men flera andra är snabba ut och över lång distans har man sällan råd med en för tuff öppning. 6 PERFECT GEDE till 5% är spännande här samt 11 COBBYS NANA som gillar distansen och Örjan har vunnit med denna tidigare.

  V75-2

  1 VINCERO GAR är och kommer vara favorit. Det är en bra häst men första starten i Sverige och trots allt lite svårbedömt. Det ser ut att bli körning från start och även om man lyckas spetsa är jag inte helt övertygad om att man vinner. Jag vill ha med ett gäng bakom och mest spännande är 10 CAN LANE samt 11 MACELLERIA som gynnas om det blir den körning från start som jag hoppas och tror.

  V75-3

  Här får vi en spännande duell mellan 11 POWER och 12 ECURIE D. Två fantastiska hästar och den som får bästa lopp är så klart den som har bäst chans men lurpassar de på varandra så kan absolut 4 ARMOUR AS rinna undan från spets till 13%. 8 JASONS CAMDEN gjorde en bra årsdebut och kan utmana här vid rätt resa. Superskrällen är 2 GERRY som gick en bra tid från spår 11 senast efter bara ett lopp i kroppen och med en fin resa kan det räcka hela vägen och den här vill jag inte åka på till 2%.

  V75-4

  Omgångens bästa segerchans tycker jag att 10 KARAMELL HILL har. Vann från dödens senast och hade ändå krafter kvar och lär vara ännu bättre nu. Den här gången tror jag man sitter i ledningen ganska tidigt trots 20 meters tillägg. De värsta motbuden står 20 meter bakom min spik och bör få det väldigt tufft att komma in i matchen. Den jag tror är värst emot 9 Mellby Eye Catcher med Adielsson från springspår och lyckas man med rygg ledaren så skulle man kunna hota men då krävs samtidigt att favoriten har en lite sämre dag så jag tycker spiken är fin till 50%.

  V75-5

  Favoriten 4 MR MARVELOUS har ett bättre läge nu än sina två senaste starter men här blir det nog ett tufft lopp ändå. Det kan absolut räcka till seger ändå men jag vill ha med bland annat 2 FIRE OF NOA som är intressant från ledningen. 6 VÄSTERBO IMTHEMAN är stark och går man felfritt vill jag inte sitta utan streck på den här till 7%. Även 8 och 9 är intressant vid rätt resor och 7 DONATELLO WIBB ska köras framåt och hamnar bra till kan det gå men krävs nog en hel del klaff men 3% gör att jag är sugen.

  V75-6

  Omgångens mest överspelade häst är 4 CHIEF ORLANDO med sina 50%!

  Visst kan den vinna men ingen har väl missat att Bergh är sugen på elitloppet med 5 MIDYOURVALUE W.F? Jag tror inte man kör favoriten i spets till vilket pris som helst när man är klara för elitloppet. Bergh lär knappast ta upp efter några hundra meter heller har vi ju sett senaste tiden. Det är dessutom första 2640 för favoriten och om man mot förmodan svarar hela vägen tror jag det blir tufft att stå emot både Bergs plus övriga. Jag tycker 5 MINDYOURVALUE är ett roligt spikförslag men om favoriten svarar gynnas 10 RACING BRODDA och 11 HANDSOME BRAD som båda är streckade på 5%.

  V75-7

  Ett jämnspelat lopp med sex ekipage streckade mellan 11-20%. I såna lopp vill man ta ställning och det har ni som läst draget i laget sett att jag tänker göra. Mitt drag är 4 FRANKLIN FACE som ska gå barfota runt om och jag tror man spetsar och därifrån är man hästen att slå och 11% lär inte stå sig men jag tror ändå att det kommer vara en väldigt spelvärd spik!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube