V65 Romme 24/11

V64-1

Favorit i inledningen är 4 Dino Dollar. Min förstahäst i loppet är dock 11 Kimbee Dream som har tre raka segrar och känns fortsatt fin enligt och hästen avslutar alltid bra och tror den tål att göra tillräckligt med jobb för att vinna detta men streckar även favoriten som var bra senast och van tufft motstånd och spännande med Ulf Ohlsson nu. Tredje och sista strecket till 11 Global Resistance som gör debut för Westerholm som låter väldigt nöjd och även om det lär fattas en del till toppform så kan det gå med klaff och kul till 8%.

V64-2

Här har vi ett spännande lopp och här sticker jag ut hakan.
Jag spikar tredjehandaren 9 Nordby Hugin som är streckad på 15%. Hästen gjorde debut för J-O Persson och blev för ivrig i starten och galopperade. Fullföljde sen väldigt bra och kusken trodde på seger i sista sväng trots galoppen men dagens favorit Haga Viking vann då. Hästen lär alltså vara ännu bättre idag och utan galopp tror jag den vinner även om Haga Viking är bra och gjorde det bra senast.

V64-3

Nummer 1 Abano H gick i spets senast men blev mosad av Nobel Amok så det blev för mycket. Kan bli spets här med och ingen Nobel Amok med här och kan hålla hela vägen hem då.En annan spetskandidat är 3 Vacqueyras som är intressant här till 8%. Bra form och läge för 2 On Track Piraya som vann lopp för första gången på länge senast och kan vinna igen här. Blir det tuff körning biter 5 Blue Star Champions spurt bra och till 11% kommer den med på lappen. Även 10 Gaia Sund får plats på kupongen.

V64-4

Favorit är 13 Fender som gjorde comeback senast och såg seg ut och även om den lär vara klart bättre nu  så kan det bli tufft så här ska vi jobba in en skräll. Händer ofta en hel del i kallblodsloppen och mycket galopper så svårt att veta hur det blir kört. Totalt 8 streck.

V65-5

Här har vi en rätt klar favorit i 1 Bon Natal som är streckad på 55%. Har tagit alla segrar från spets även om Westerholm säger att hästen är allround. Inte säker på att det blir spets här och då är den sårbar. Spets tror jag 4 Vickie Frontline tar. Den kan öppna rätt snabbt och satt fast med krafter kvar senast och sitter favoriten fast så körs nog Vickie i spets. Även 11 Susan Journey som tål att göra jobb ska med samt Röcklingers andra häst 12 Breezer Crown som blir farlig med rätt lopp och till 2% är den väldigt spelvärd.

V65-6

Favoriten i avslutningen är 2 Scarlets Mirakel som är streckad på 41%. Gillar inte favoriter i sista och det här är ingen stark favorit heller. Oviss spetsstrid och även om den bör få ett fint lopp så är den ojämn och inte helt säker på benen även om jag tror Ulf Ohlsson löser det.
Dock vill jag gardera och har råd att dubbla med 11 Kemas Barolo som kan avsluta mycket bra och missade troligtvis segern senast på galoppen 600 kvar. Hästen känns fins efteråt och om Westerholm kör i tid tror jag inte Rommes korta upplopp räddar motståndarna.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips