V64 Örebro 20/11 » 20 nov. | Rasmus - Travstugan.se

V64 Örebro 20/11

Kvällens V64 avgörs på Örebrotravet.

V64-1
Vi hittar omgångens största favorit direkt i nummer 4 Sheriff Bi som är streckad på hela 81%.
Första tanken var att gardera då jag tänkte att 2 M.T James kan spetsa och svara men nu har sheriffen ändå fått ännu ett lopp i kroppen och borde ha respekt med sig så tror inte ens Jorma försöker svara och vi behöver strecken i andra lopp så spikar och går vidare.

V64-2
Som jag sa så behövs streck i andra lopp och redan här ska vi måla på.
Ett lärlingslopp och ston är lika med gardera! Totalt 8 streck. Favorit är 1 Kavata Käll som var lite sämre senast men de tror den ska vara bättre nu. Även om den är det så är det risk för att den blir fast men kommer den loss så är den bra nog att vinna så ska med men garderas. 2 Dancing Vilma är en av de som kan snuva favoriten på ledningen och intressant därifrån eller rygg ledaren och lucka.
Övriga roliga streck till låg procent är 6,10 och 11 men även 3,4 och 8 måste med.

V64-3
I den tredje avdelningen så har vi en favorit i fara. Det är nummer 7 Ribaude som är streckad på 46% i nuläget. Hästen har varit borta i nästan 2 månader. Trots jobbigt spår, osäker form och att hästen är humörsbetonad så vågar jag ändå inte ta bort den vilket säger en del om hur bra den är.
En annan bra häst är 11 Ready K.K Hall som borde ha bra chans felfri men galopperade som favorit på V75 senast och på Örebro är spets bra så den behöver hålla sig i rätt gångart och inte strula till det på vägen för då rinner 4 Magic Bråten undan där framme. Streckar även 9 Madronjo som är lite bortglömd. Får den rätt resa blir den farlig. Satt fast näst senast och bra från dödens innan det så kan vara dags för seger nu även om det krävs klaff men kan ju vara så att de två mest betrodda är borta tidigt.

V64-4
Dags för bara ston igen så vi streckar på rejält.
Tar med 7 av 11 hästar och hoppas det räcker. 1 Lorina Park är favorit men inte vunnit på ett tag och missar den spets är den bara en av flera. 9 Hipster har inte visat form så mitt förstastreck är 10 Poem in Motion men på Örebro är det som sagt fördel att vara med där framme direkt så loppet garderas rejält.

V64-5
Här tycker jag vi har en spelvärd spik i nummer 2 Vinder.Just nu inte ens favorit vilket jag tror den kommer vara vid spelstopp. Favoriten nu är 1 Duke Of Mearas som är behandlad efter senast och missat jobb så svårbedömd form. Även läget talar emot då jag tror min spik tar sig till spets. De andra värsta motbuden har även de dåliga lägen så tror detta är en klassisk spets och slut till 29%.

Avslutningsvis så har vi då råd att gardera favoriten 10 Swimming Pool även om den har bra chans här. Jag gillar dock inte att spika favoriten i sista och det är trots allt spår 4 i voltstart och hästen har ju galopperat förr.Plockar bort andrahandsfavoriten 3 och garderar istället med 8,9,11 och 13.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.