V64 Axevalla 5/12

  Kvällens V64 på Axevalla ser spännande ut med ett par öppna lopp och tror det hinner hända en hel del i flera lopp på det långa upploppet.

  V64-1
  Vi börjar med ett lopp med bara 9 startande men för den delen inte lättare att lösa.
  Favorit är 2 Bear Amarante som är bra och fixad efter senast och känns fin nu men måste gå bakifrån och är väldigt osäker och dessutom är ju formen ett frågetecken så här ska det garderas. Första strecket i loppet är andrahandaren 3 Samiswhoiam som visserligen inte heller är säker och går inte att flytta i sidled hur som helst men här är det bra chans att komma till tät och då blir den svår att slå. Dock är det osäkert hur det kommer gå med skor så streckar vidare.
  5 Arnie Dream är behandlad igen och sällan fräsch men inte så tufft emot här och får den fint lopp i det lilla fältet och ett par galopperar bort så kan det absolut gå vägen till 8%.
  7 Homare Sawa är jämn och säker och duger bra här och är van med skor men 2 segrar på 35 starter och streckad till 17% är väl inte så lockande men när det garderas friskt kostar den inte mycket. 8 Conrads Estelle spurtade bra senast trots ett punkterat hjul och även om den hamnar en bit bak från start här så kan det bli bra i litet fält och till 5% ska den med.
  Sista strecket till 9 Xanthis Amber som startar från springspår och läst att många tror den kan sitta tidigt i spets. Galopp från springspår senast så borde köras på säkerthet och attackera 700 kvar istället och då är det bra chans att hinna fram över sveriges längsta upplopp.

  V64-2
  Ytterligare en häst mindre till start här. Här ska vi däremot spara på strecken genom att spika. Spiken är nummer 2 Tequador W.F som mest tävlar mot sig själv här men med bara en häst till på startvolten så kan Carl-Johan köra försiktigt till tät och sen dra i vilket tempo han vill och distansen är ett plus då hästen är riktigt stark. Behandlad efter senast och siktat hit så även om det låter mycket med 60% på en osäker häst så spikar jag direkt då jag tror den travar idag och sist ställde den sig snabbt och kan ha råd med liknande idag med.

  V64-3
  Loppet ser ut att stå mellan Pär Hedbergs två hästar i loppet nummer 2 Gun Palema och 9 Iris Palema. 2 Gun Palema kan bli hetsig och vill sköta sig själv från start så tror inte det blir spets om inte min spetsfavorit 6 Simb Ratita släpper. Den ska med oavsett om det blir spets eller rygg ledaren. Gun Palema kan vinna från dödens med men det öppnar ju upp loppet en del och bäddar väl lite för Hedbergs andra häst men jag tar med 5 Roly Poly också som också kan få ett bra lopp.

  V64-4
  Här är 13 Bouncing Ball O.O favorit och det med all rätt då den är för bra för detta motstånd men galopperat bort en del pengar snällt sagt. Visserligen skött sig på slutet men jag vill ha med några till. Framförallt 3 Baron S.T som verkar hittat formen och är bäst i spets och borde hitta dit nu. Matchas mot V75 så inget dåligt motbud till favoriten och 8% är superintressant.
  6 Ben G.T har varit borta ett tag men är formen okej är den tuff och även om jag tycker den är rätt mycket streckad vill jag ha med den. Tar även med 1 som jag tror får rygg ledaren. Svarar den spets mot 3 Baron S.T så tror jag 4 Iniesta Bob kan blanda sig i det hela till 5%.

  V65-5 och DD-1
  Här kommer kvällens största favorit och det är inte mycket att säga om.
  Streckad till 80% och varit borta ett år så ska ja man ju normalt sett gardera.
  6 Tudor Kronos har dock gått bra jobb och 1.16 full väg och kändes fin och det lär räcka alldeles utmärkt här. Lär komma till spets och sen köra i vilket tempo han vill.

  V65-6  och DD-2
  Vi avslutar kvällen med ett öppet lopp där 9 Categorial är favorit. En riktigt bra häst som dock är orutinerad och trivs bäst där framme och körs nog fram till dödens och kan vinna därifrån men jag garderar. Lite svårläst om spets och vem som får andra ytter om favoriten tar dödens.
  4 och 7 är snabba ut men 4 kan galoppera. Kan bli så att 4 sitter i spets och 7 får andra ytter så båda de ska med. Om inte annat kan det bli 7 i spets och 4 rygg ledaren och även då vill jag ha med båda. Som sagt svårlöst lopp så tar även med 3,6,8,10 men 4,7,9 ska man ta om man inte har råd med mer än tre streck.

  Lycka till!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube