V4 Vaggeryd 26/7

Tråkigt igår när jag först var inne på att ta alla i första men spikade och i sista nämner  nytt huvudlag osv på en annan och den vinner men spikade en annan. Bara hoppas någon av er tog till er av raderna men spelade annorlunda. Chans till revansch idag.

Bra chans på spets och slut i inledningen för 1 Digital Archive som Var bättre igen senast och även om spets missas så är det ett så litet fält så det lär lösa sig ändå.

Avdelning två streckar vi på rätt bra och hoppas på så låg procent som möjligt av de vi har. 12000 i första pris så inga topphästar så lite svårt att bedöma alla.

Samma sak här i lopp 3 där det är 3-åriga ston så tar allihopa.
Tror en del på nummer 3 om den sköter sig. Endast streckad på 4%.

Avslutningen får det räcka med två streck för att ha råd att gardera så mycket i de två innan. Första strecket är nummer 1 Serengeti som kan vinna från spets men annars bara fyra hästar på första volten så kan bli bra resa ändå. Den jag dubblar med är 9 Rita De Castella

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips