V4 Oviken 25/7

Mycket fokus på V75 ikväll men först ska vi spela in lite pengar på lunchen på Ovikens 800-metersbana.

Omgången inleds med ett lopp med endast 5 hästar.
Var ett tag inne på att ta alla fem för svårt att veta hur det blir kört och alla får i stort sett bra position men verkar som att fler tänkt likadant så jag väljer istället att spika. Spiken blir på spetsbudet nummer 1 Leo On Line som det låter väldigt bra på och optimalt utrustad.

I avdelning två har vi råd att strecka på istället och kan behövas i kallblodslopp där det ofta skräller. Bör stå mellan fem hästar så vi krånglar inte till det utan streckar de fem och går vidare.

I näst sista avdelningen verkar det som att de flesta vill eller tvingas spika.
Visst spets på Oviken är väldigt bra men här vill jag ha med bland annat 8 Milan Töll som var duktig senast och gynnas av litet fält. Även Emil Tuffing ska med vid gardering samt nummer 2 som vunnit på Oviken tidigare.Totalt 5 streck även här.

Dagens andra spik kommer i avslutningen. Vill inte spela så många rader ifall utdelningen blir låg så chansar med en spik här. Jämnstreckat lopp men tycker en häst sticker ut.
9 Elvis Ruda är det som spikas. Gjorde ett bra lopp senast efter paus och bör vara rätt mycket bättre nu och det tror jag räcker. Passande läge och bör hamna bra till och sen hoppas jag den avgör.
Om man vill strecka vidare så är det 11 Assault som blev het senast i ledningen och orkade inte hela vägen hem men annat huvudlag nu men jag hoppas den får för långt fram.
Favoriten är 6 Tequila Gel som också är en bra häst men tar bort den som favorit.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips