V4 Oviken 25/7 » 25 juli | Rasmus - Travstugan.se

V4 Oviken 25/7

Mycket fokus på V75 ikväll men först ska vi spela in lite pengar på lunchen på Ovikens 800-metersbana.

Omgången inleds med ett lopp med endast 5 hästar.
Var ett tag inne på att ta alla fem för svårt att veta hur det blir kört och alla får i stort sett bra position men verkar som att fler tänkt likadant så jag väljer istället att spika. Spiken blir på spetsbudet nummer 1 Leo On Line som det låter väldigt bra på och optimalt utrustad.

I avdelning två har vi råd att strecka på istället och kan behövas i kallblodslopp där det ofta skräller. Bör stå mellan fem hästar så vi krånglar inte till det utan streckar de fem och går vidare.

I näst sista avdelningen verkar det som att de flesta vill eller tvingas spika.
Visst spets på Oviken är väldigt bra men här vill jag ha med bland annat 8 Milan Töll som var duktig senast och gynnas av litet fält. Även Emil Tuffing ska med vid gardering samt nummer 2 som vunnit på Oviken tidigare.Totalt 5 streck även här.

Dagens andra spik kommer i avslutningen. Vill inte spela så många rader ifall utdelningen blir låg så chansar med en spik här. Jämnstreckat lopp men tycker en häst sticker ut.
9 Elvis Ruda är det som spikas. Gjorde ett bra lopp senast efter paus och bör vara rätt mycket bättre nu och det tror jag räcker. Passande läge och bör hamna bra till och sen hoppas jag den avgör.
Om man vill strecka vidare så är det 11 Assault som blev het senast i ledningen och orkade inte hela vägen hem men annat huvudlag nu men jag hoppas den får för långt fram.
Favoriten är 6 Tequila Gel som också är en bra häst men tar bort den som favorit.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips