V4 Lindesberg 27/7

3 rätt igår igen och snart bör den sitta!

Dagens inledande lopp är det bara 8 hästar med. Dock svårspelat ändå då favoriten varit borta länge och jag tycker den blir hårt spelad så garderar rejält. Tar 5 av 8.

I lopp 2 så plockar jag bort favoriten som är 7 Hipster.
Vann ett billigt lopp från spets senast och lär inte hitta dit nu från dåligt spår och orutinerad häst samt tuffare motstånd och första bilstart.
En av de som kan vinna men står över till den procenten när det dessutom är första bilstart.
Tar istället 1 Romance Boko som jag tycker är förstahästen i loppet. Galopperade dock senast och vill ha med ett par till. Speciellt nummer 4 Chookdi som gör bra lopp varje gång och nu är det första med ryckhuva, kan vara det som gör att segernollan spräcks.
Tar även med nummer 5 som galopperar rätt ofta men har bra kapacitet.

I avdelning tre så har vi återigen en favorit som varit borta ett tag och då garderar vi.
Voltstart och stolopp så svårläst lopp så tar 7 streck och jobbar bort favoriten.

Gått åt många rader inför avslutningen så måste gå kort här men tror det räcker.
Var länge sugen på att spika nummer 15 They dont know som det låter bra på. Bra senast i kval till stochampionatet och visar ju vad de tror om hästen.
Stark häst som kan få en bra resa och då tror jag den vinner till endast 11%.
Måste tog ta med 13 Racer Reo som vunnit två raka trots tuff resa och får den bättre resa än min förstahäst så kan den vinna detta. De två strecken får räcka och hoppas mitt platsspel på nummer 2 Follow The Stream kommer tvåa eller trea.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips