V4 Lindesberg 17/7 » 17 juli | Rasmus - Travstugan.se

V4 Lindesberg 17/7

Idag är det Lindesberg som arrangerar. Tackar travstugan för förtroendet och hoppas göra många läsare nöjda. Då kör vi igång!
I inledningen har vi en storfavorit i nummer 8 Basic som varit borta ett tag och står med 40 meter tillägg. Gardera är det första som kommer upp men hon möter mycket billigare gäng än vanligt samt litet fält och brukar gå bra efter paus och tränar bra samt distansplus så vi får börja omgången med en spik istället.

Desto öppnare i andra avdelningen där vi hittar en del hästar som är väldigt lite streckade.
Ett amatörlopp över 1640m. Favoriterna är 2 och 7 där 2 galopperade i startrusningen senast så frågan är hur det går idag. 7 har ett svårt läge men löser det sig kan den vinna men jag hoppas båda kommer bort och streckar vidare. Totalt 5 hästar.

I tredje avdelningen är det 5 hästar som sticker ut. Jag kommer strecka fyra av de.
Den vi plockar bort är 9 Caresse som är opererad och varit borta länge och borde behöva lopp i kroppen och låter som den ska köras därefter. Streckad på över 20% så chansar bort den och sen bör någon av de fyra jag streckar ta det.
Svårlöst i sista och kan bli bra betalt idag även om spiken vinner i första.
En hel del jämnstreckade hästar bakom favoriten 4 Stepping baby. Den borde hitta till spets och köras där men legat på där förut så kan bli långt hem och då vill jag ha med nummer 9 som är i bra form och hade punkteringen senast och skulle gynnas om det går fort. En annan som är riktigt bra om den får lite tur i loppet är nummer 11 aces high. Så tre streck i sista!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips