V4 Halmstad 20/11

Jaha dags att ta tag i bloggandet igen här  på Travstugan.
Det kommer bli både V4 och V64. Olika mycket analys beroende på arbete och om det skrivs från telefon. Ska försöka hinna så mycket som möjligt men oavsett så är det lika mycket tid bakom även om raderna är korta ibland.

Vi början med V4 som körs på Halmstad idag.
Avdelning 1 är ett öppet stolopp och här streckar vi på.
De som ska med är 1 som visserlien galopperar väldigt ofta och kan tyckas hårt streckad till 14% men enda segern kom från spår 1 i voltstart och nu Takter i sulkyn.
 3 kan ta ledningen ifall 1 skulle galoppera och kan då vinna till 8%.
4 är den knappa favoriten som gjorde Sverigedebut senast och är bra.
8 Alvena Villhadi har bra kunnande men osäker, kul streck till 5%.
Tar även med 12,13,14 som kan komma in i matchen. Speciellt 13 som lär köras offensivt och kan då få med sig någon av de andra i rygg.

I V4-2 som är ett lärlingslopp är favoriten nummer 5 Vagabond Vik. Rätt favorit då det är bästa hästen samt bästa kusken och van mycket tuffare motstånd än detta men kan hända mycket i dessa lopp samt att hästen inte är säker på benen gör att jag tar med två motbud. 2 har ett gäng andraplatser men gör det bra och tror inte det är någon ickevinnare. Kan mycket väl bli spets här och kan rinna undan då om inte andra motbudet 9 Bertrand är för bra. Den kan avsluta riktigt snabbt och formen är på topp och distansen ett plus men precis som favoriten är den inte speciellt travsäker. Hoppas klara mig på 3 streck.

Lopp 3 och LD-1 var jag länge inne på att spika 1 M.T In Cash då jag tror att den spetsar och har bra chans att vinna då. Jag gillar att ta ställning i ett lopp där det är fler rätt jämnstreckade men till slut fegade jag och låste loppet på de tre betrodda. Så tar med 5 Fidagu U.R som kan snuva min tipsetta på spets om den går felfritt.
Kör 1 och 5 mot varandra så kommer 9 Venere Lux bli tuff att stå emot sista biten.
På LD spikar jag dock 1.

I avslutningen så kommer spiken.
Gillar inte att spika favoriten i sista då det rensar dåligt men trodde denna skulle vara större favorit. En riktig bra häst som går ner i klass nu och inte bästa läget men samtidigt har de främsta motbuden ännu sämre lägen och jag tror att om Untersteiner kör offensivt så är det tidig ledning som gäller och då bör loppet vara slut.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips