V4 Bollnäs 4/12

V4-1

Här börjar nog många med spik på favoriten 11 B.B.S Jhonny.
Vunnit 4 av 7 i år och möter passande motstånd och gillar distansen.
Jag vågar inte spika då den inte startat sen 21/10. Det kan även bli långt fram om andra går ut före och de kan bli mer stoppklossar än draghjälp.
Jag dubblar med 2 Luksom som vann från dödens på samma distans för tre starter sen. Fast efter det och tufft lopp igen senast. Här borde det bli spets och då tror jag på bra chans. 22% jämört med 52 på favoriten så måste jag ta båda.

V4-2
Här är mitt första streck 2 Rasmus Karma som gått bra ett tag och vann senast.
Bra läge här och fårn spets har den bra chans.
Nästan lika mycket streckad är 11 Elsas Faks som fått ett lopp i kroppen nu efter en paus och med Ulf Ohlsson i vagnen kan det bli seger nu.
10 Nordby Hugin spikade jag här för ett tag sen men hästen var sämre än innan då och berodde på utrustningen. Nu har känns den fin igen och ska absolut med här och verkar lite bortglömd på grund av senast. Fjärde  och sista strecket till 6 Höiby Anders som bara är streckad på 13%. Tycker inte alls att den är så dålig och med klaff kan den överraska här.

V4-3
Här hittar jag dagens spik i 1 Nouvelle Avenue som har bra form och snabb från start och här borde det bli spets men även om det inte blir det så är det bra resa och fin chans till låga 12%.
En av favoriterna är 2 Devon Am som var borta nästa 2 månader innan förra starten och nu har det nästan gått 2 månader igen så den lär behöva lopp i kroppen och hoppas den körs snällt.
Favoriten 4 Chenin Blanc har varit struken för förkylning och inte gått med skor sen förra hösten.
Värst emot tror jag 6 Lacquer And Lace är men när den är mer spelad än min spik står jag över.

V4-4
Här har vi råd att gardera och det känns bra för tror det behövs.
Vi tar sex streck här. 1 ska med på läget och kan skrälla här men vill mest varna för 9 Melizza Girl som gör det bra och möter lättare motstånd här och spännande till 7% men även favoriten 12 Jordan Lee G.L  ska med även om jag tycker den blir för stor favorit. Så tar med 4,5 och 11 också.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll comebackar Thai Broadway i V64-1, men är hästen att tro på direkt?Och åter varnar jag för Iniesta Bob.V64-18 Thai Broadway gör comeback ... Läs travtips

Från kvällen hittar jag två roliga platsbud som tillsammans ger ett jätteodds!I lopp 7 finns det stor risk att det blir rejäl fart. 12 Above Angel ... Läs travtips