GS75 Tingsryd 16 Augusti

  Mina andelar idag är:

  Rasmus Söndagsmys 250kr/andel (säljs endast 10 och endast V7 så krävs ej så hög utdelning för att få bra betalt!)

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Söndagsfeel 150kr/andel:

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Skrällbong 50kr/andel:

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Varmt välkomna och tack för förtroendet till dig som tror på någon av mina andelar. Vi kör igång med analysen som idag bygger på Rasmus Söndagsfeel.

  GS75-1

  2 Tengil Face har kanske inte toppform men med 1 Thriller N.P struken så är man rätt favorit i ett öppet lopp. Det bör bli spets och är formen bara någorlunda och man får bestämma så är det en bra segerchans. Jag vågar dock inte lita på det så jag garderar. Det är flera hästar som kan vinna om de får rätt lopp men då krävs bra tempo så hoppas någon sätter upp tempot så vi kan fälla favoriten.

  GS75-2

  Det här loppet känns ännu mer öppet. Knapp favorit är 11 Happy Few som det strulat för tre starter i rad sen man vann debuten på bra vis. Utan galopp eller strul nu så har man en fin chans. 3 Nahavo Ghostdance har också bra kapacitet men gör av massa energi innan loppen och det låter lite lågt från stallet. Om man håller sig lugn kan man absolut vinna men bara en av flera för mig. Bakom de två mest betrodda är det öppet och jag väljer att lyfta fram 5 Dixie Dick som gick bra efter galopp senast efter en paus. Med loppet i kroppen och spetsläge här så tror jag man kan rinna undan till 4%.

  GS75-3

  Inte alls lika jämnspelat här då favoriten 1 Toto Barosso är streckad på hela 62%. Det är alldeles för mycket tycker jag. Siktet är inställt på det tyska derbyt och innerspåret är inte optimalt och det lär inte bli någon ledning och då måste det lösa sig för att man ska vinna. 2 Move It Brodde ska gå barfota bak och norskt huvudlag för första gången och så blir det jänkarvagn. Sköter man sig sitter man nog i ledningen och då är man väldigt intressant till 4%. 5 Matilda Cash kommer med tre raka andraplatser och ska nu gå barfota för första gången och kanske kommer det en seger nu.

  GS75-4

  Två hästar står för 74% av strecken där 10 Oscar L.A står för 40 av de. Bakspår på kort distans är så klart ingen fördel även om upploppet är långt. Det kan dessutom bli galopp och spikar man den här får man nog blunda hela vägen. 4 Zacapa Grim är den andra betrodda hästen och här är det mer travsäkert. Istället är man känslig för tempoändringar och behöver ett jämnt högt tempo. Det tror jag man får sätta upp själv i såna fall och visst kan man vinna med det upplägget men jag väljer att strecka några till. 2 Booze är man uppåt på och från ett fint läge får man garanterat en bra resa. Kanske sitter man i tät och får man dämpa en liten bit blir kan man bli svårfångade till 5%.

  GS75-5

  Nu är det dags för en spik och den kommer i form av 1 Racing Mange. 2 Heart Of Steel är opererad och tar sig inte förbi sida-sida. Värst emot är 3 Volnik Du Kras som gjorde en bra debut senast och med det loppet i kroppen är man säkerligen ännu vassare nu. Jag tror dock inte att man tar ner Mange som har bra chans till spets och slut även om det skiljer väldigt mycket i procent.

  GS75-6

  Precis som i föregående lopp tror jag på spets och slut här. 6 Sobel Jasmine vann från dödens senast och här tror jag det blir tidig ledning och då är det toppchans.

  GS75-7

  Vi avslutar med ett lås på de två mest spelade 3 Chumani och 10 Arwen As. Det rensar inte så bra med betrodda i slutet men förhoppninsvis har vi redan ett bra värde när vi kommit fram hit. Den förstnämnda har bra form och det bästa läget av mina två. 10 Arwen As har bäst kapacitet men vunnit från spets och även om det är annat läge nu så är det bra chans att duktige Rick Ebbinge löser det.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube