GS75 Årjäng 19/4

  Mina och kollegornas andelar hittar du som vanligt här:
  https://www.atg.se/direktenryd


  GS75-1

  Ett lopp som egentligen känns som spik eller många. Bäst chans och eventuell spik är 1 LOES som fick ett tufft lopp senast men gick bra i spåren och avslutade snabbt. Här är spåret en nackdel men då det ska laddas på flera håll så tror jag man hittar ut och då lär alla släppa eller så får man en fin resa och en slutrunda som senast bör räcka väldigt långt. Den jag är rädd för är faktiskt 11 UP TO JOY som bara är streckad på 1%. Där avslutades det också bra i årsdebut i samma lopp som favoriten här. Med det loppet i kroppen lär man vara ännu bättre här och om det strular för favoriten och övriga kör lite för fort kommer den här bli farlig! Får se om jag har råd att dubbla eller tvingas spika.

  GS75-2

  Även här är jag sugen på ett lås. Just nu fyra hästar som står för 80% av strecken. Det är 1,6,8,11. Jag tar bort 11 som ska få ett snällt upplägg. Plockar även bort 6 som varit struken och inte fått några tuffare jobb. Det blir alltså streck för favoriten 8 FIGHTFORFREEDOM ÅS som trots att det är en stor häst inte ska behöva lopp i kroppen enligt Hamre. Det är däremot galopprisk och då hoppas vi på 1 NICKE BULWARK som galopperade i en trång situation senast men annars gått bra. Kan bli ledningen men kan även vinna på andra sätt då den är stark och tål jobb.

  GS75-3

  Här är 7 R.K QUEEN struken och även om 3 FLEUR MEARAS blir väldigt hårt streckad nu så ska det vara toppchans då de värsta motbuden hoppas på tempo och ska köras till slut. Favoriten kommer gå barfota och lär få bestämma i spets och då bör loppet vara över.

  GS75-4

  Här är två hästar som sticker ut men nu är det slut på lås och när det är kallblod så vill jag gärna gardera. Utanför de två betrodda som är 1 EGGE PIRIL och 7 REIME KONGEN så streckar jag 3 MJÖLNER MARIUS och 11 VOLLANFAKS.

  GS75-5

  Lågklass på loppet där jag tycker favoriten 9 Z.BOKO blir överstreckad och öppet bakom så jag streckar på. Jag garderar med 1,4,6,10 och hoppas att det räcker.

  GS75-6

  Det här är svåraste loppet tillsammans med det föregående och här är rådet att strecka så många man har råd med. Jag plockar bara bort 9,10,11 och 13 där två ska vara utan chans och två är överstreckade då de ligger lågt.

  GS75-7

  Vi avslutar med att strecka favoriten 11 BOTOX men garderar med Forde Hamres bästa chans 4 JETSKE BEEMD till 14%! Sista strecket till jätteskrällen 2 M.T OLIWER TWIST som dummat sig men perfekt spår här och är bäst på kort distans.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube