• Hem
 • Rasmus
 • GS75 Åmål 26/7 med drygt 5 miljoner i jackpot

  GS75 Åmål 26/7 med drygt 5 miljoner i jackpot

  Dags för GS75 och vi har drygt 5 miljoner i jackpot. Det blir alltså enormt spelvärde med den jackpoten! Loppen körs på Åmål där det är högervarv som påverkar hästarna olika så det är viktigt att tänka på. Full pott senast GS75 avgjordes så jag är riktigt taggad så nu kör vi! Mina andelar är:

  Rasmus Söndagsmys 250kr säljs endast 10 andelar

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Söndagsfeel 150kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Skrällbong 50kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  GS75-1

  Vi börjar med ett lopp som ser ut att stå mellan fyra hästar och jag "helgarderar". Favoriten från bakspår och det är ingen lätt uppgift på Åmål. 1 Högstenastalldräng kan bli av med spets och då behövs tur och är precis som favoriten streckad på över 30% så vi jobbar in någon av de andra på kupongen.

  GS75-2

  2 Easy Credit N.O är snabb ut och kan spetsa. Troligtvis bäst i ryggar men på Åmål är man sugna att prova i spets. Spetshästen på Åmål ska man alltid ha med. Favoriten är 12 Equal To None som är bästa hästen och med Goop i sulkyn så löser det sig säkert men man varnar för att hästen är stor och klumpig och då kan högervarv ställa till det. 9 Dark Angel Avenue är också missgynnad av läget och behöver en del tur men måste med. Skrällen i loppet är 6 Divine Destiny till 5% och man kan ta eller få spets och då kan man absolut vinna.

  GS75-3

  Ett väldigt svårläst kallblodslopp där det kommer bli körning då många tänker ladda. Jag har svårt att bena ut löpningsförloppet och tar med de som jag tror det kommer att stå emellan både i spetsstrid och segerstrid. Bara hoppas det räcker då man inte är säker så fort man inte har alla när det är kallblod.

  GS75-4

  Tre hästar höjer sig över de övriga. 3 Global Approval som tål att göra jobb och kan vinna loppet på flera sätt. 4 Rocking Flax verkar bara ta i från spets och dit kan man komma nu. 9 Choco Lane har för lite pengar på sig och är strulig men sköter man sig kan man vinna trots läget. Det känns som ett starkt trehästarslås.

  GS75-5

  Det här känns ännu rörigare än kallblodsloppet. Ser ut att bli vild körning och frågan är vem som får det perfekta loppet. Jag är inne på att det är här det smäller rejält. Jag har jagat Personal Goals och man har fått struliga lopp men ska maxas nu. Tar med två 1%-are i 10 Revenue Lavec och 12 Yippie Chic där den förstnämnda gynnas av bakvarv och av att körspö får användas. Janssons uppsittning blev påkörd i sista sväng sist men kusken var nöjd med hästens insats och hästen passar på Åmål.

  GS75-6

  Med favoriten Anakin As struken så tror jag det står mellan 1 American Dream och 9 Atena Risaia Trgf. American Dream tar ledningen och körs där. Lopp i kroppen nu och kan hålla hela vägen. Trots bakspår tror jag ändå på bäst chans för Dahléns italienare som var bra i Sverigedebuten näst senast och galopperade senast.

  GS75-7

  Här kommer omgångens enda spik i Goops 3 Royce Rolls. Tråkigt med en väldigt stor favorit i avslutningen men vi hoppas att värdet redan är högt! De motbud som finns har tuffa lägen och körs inte av några stjärnkuskar så jag tror Björn har koll på allt och vinner det här.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube