• Hem
 • Rasmus
 • GS75 28/6 Spik i kallblodsmontén! Inleder med 1%?

  GS75 28/6 Spik i kallblodsmontén! Inleder med 1%?

  Om omgången:

  Enbart kallblodslopp vilket borde betyda svåra lopp och hög utdelning. Det finns dock ett par stora favoriter som ska ha toppchans men i de övriga loppen är det desto mer öppet och innehåller en del totalt bortglömda hästar.

  Mina andelar idag är:

  Rasmus Söndagsmys 250kr./andel 10 Exklusiva andelar och endast V7

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Söndagsfeel 150kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Skrällbong 50kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  GS75-1

  Vi inleder med ett kortlopp där i skrivande stund nummer 5 HÄSEN RÄSERN är favorit. Min förstahäst är 1 LILL BRISA som är startsnabb och på Hagmyrens korta upplopp är ledningen guld värd. Dessutom är det första Örjan Kihlström. Örjan hade väl ingen toppendag igår men han har ju sällan någon längre formsvacka. Dunderskrällen i loppet är 4 LENNART VIKING som är bättre än raden och anmäld bfro för första gången på länge. Blir det körning med 1 i spets och starke 5 utvändigt kan vad som helst hända och 1% vore något att inleda omgången med. På mitt stora system som analysen bygger på helgarderar jag loppet.

  GS75-2

  Här kommer den första av tre raka spikar på analyssystemet. Det handlar om 4 L.Q WIDDE som är riktigt bra men varit skadeförföljd. Var riktigt bra i debuten senast och är knappast sämre nu. En liknande insats här ska räcka till seger. Enda orosmolnet är spåret och att hästen vill bestämma själv. Jag tror dock Westholm kan hålla hästen i trav och då är det toppchans.

  GS75-3

  Den andra spiken kommer konstigt nog i ett montélopp för kallblod. Det låter konstigare än det är då det handlar om 5 SMEDHEIM SOLAN och Emilia Leo. Hästen har gjort en montéstart tidigare och segrade. JO Perssons bästa chans av hans 15 hästar i omgången och även Emilia är väldigt uppåt. Bara spika och gå vidare och hoppas procenten blir lägre än de 86% som det är nu.

  GS75-4

  Tredje och sista spiken blir på 6 ÅSRUD VILJA som utmanat Månprinsen och ströks från Elitkampen men ska inte ha tappat mycket enligt tränaren. Banrekordet är 23.8 och det tror man att man slår och de tiderna är inte motståndarna särskilt nära.

  GS75-5

  Ett jämnspelat lopp mellan 4-5 hästar och jag håller med att det är svårlöst. Det finns ett gäng startnabba hästar men vi får väl se om det blir någon körning. Som vanligt med kallblod föreligger det galopprisk på flertalet av ekipagen. Eftersom jag nästan helgarderar blir det en uppsats om jag ska nämna varje streck. Jag väljer att nämna kupongrensaren 7 MÅNSKENS PÄRLA som är streckad på 0.2%. Gick bra senast med barfota och ska gå så igen. Man kanske ändrar på huvudlaget då hästen inte såg ledaren senast och slappnade av.

  GS75-6

  I stort sett bara fyra hästar som är streckade men jag tar med en femte. 1 ALFA LINA är spännande med bra läge och Örjan. Blir ledning eller rygg ledaren. Favoriten 6 MODDSON laddas mot tät och kommer man dit är det en bra chans. Det är inte alls säkert att man kommer dit och då är det öppet. Det spännande strecket efter de fyra mest betrodda är 7 ALFA LINUS som gynnas av att det är bilstart och felfri blir man att räkna med vid rätt resa och 3% är väldigt lågt.

  GS75-7

  Vi avslutar med hängslen och livrem känns det som då jag tar de fem mest streckade som tillsammans står för 91%.

  Alla mina system är preliminära och kan komma att ändras om det blir strykningar eller kommer in ny info. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube