• Hem
 • Rasmus
 • GS75 26/4 Blir det en surprise eller blir det serveess av världsstjärnan?

  GS75 26/4 Blir det en surprise eller blir det serveess av världsstjärnan?

  Dags för GS75 igen och här kommer min analys för dagens lopp!
  Mina och mina kollegors andelar hittar ni här:

  https://www.atg.se/direktenryd


  GS75-1

  Knapp favorit i inledning är just nu 7 PERFECT GEDE och lär vara det även vid spelstopp då den näst mest streckade 5 GOT TO DASH gör årsdebut. Båda ska absolut med på kupongen men det blir körning från start och inte så säker på att favoriten sitter i spets och då kan det bli tufft. 2 PASTORN är anmäld barfota och kanske testat med ryckhuva första gången och känns bättre i jobben. Från ett bra läge och spännande ändringar är det ett givet streck. 3 IDREAMICANFLY kan få det serverat om det blir körning och han har en bra spurt om han får rätt ryggar. 4 KARISSA BO ska visserligen gå med skor och hybridvagn istället för jänkarvagn men är för bortglömd här. Gör ojämna prestationer och blev påkörd två gånger senast. Löser det sig är det en skräll att räkna med och 3% är väldigt spännande.

  GS75-2

  Visst är jag medveten om att det är en bra chans för 5 GALILEO JOURNEY som har tre raka segrar och gjort det bra och enkelt. Just nu är den streckad till 76%. Jag garderar då den ändå bara gjort tre starter och det här är första bakom bilen. Lär köras offensivt även denna start men jag hoppas och tror att motståndarna vill tävla och får favoriten svar om ledningen vill jag inte sitta med spik även om det kan gå ändå. Jag garderar med 3 AMORCER LEVALLO som var bra i årsdebuten och lär vara ännu bättre nu och här blir det första barfota bak vilket man tror ska ge bra effekt. Den jag tror spetsar är 6 RHAPSODY POINT som kan vinna från spets eller med lucka om man nu väljer att släppa.

  GS75-3

  Ett lopp som jag inte får riktigt feeling i och det verkar inte spelarkåren heller ha då tre ekipage är väldigt jämnspelade. det är 1 DONATELLO WIBB, 4 EXPENDABLES och 5 GET INVOLVED. Troligtvis vinner den det löser sig bäst för av dessa men jag är osäker på om 5 gått framåt tillräckligt och risk för dödens om man inte lyckas ta en längd på 4 och 1 kan bli fastlåst. Det känns ändå kallt att låsa på de tre betrodda så jag tar två streck till. 6 CASIMIR TOF är snabb ut och kan få en fin resa här och kan avsluta vasst till 7%. Sista strecket får 10 PUKETORPS IKARUZ som borde vara nära toppformen och här sitter man i andraspår direkt och till 6% måste den med.

  GS75-4

  Här kommer mitt drag i omgången! Det är 2 ISA! Endast streckad på 11% men lär stiga en del men kommer vara riktig spelvärd och förhoppningsvis en bra vinnare. Jag kommer chansspika på min skrällbong och kanske på något mer system! Höll bra från spets senast på bra tid och även om det är ett varv längre nu så tror jag man får trolla bort en hel del då värsta motbuden har 20 meters tillägg. Idag rycker man skorna och ger det den effekt som man tror så tror jag man blir svårslagna här.

  GS75-5

  Även här 2640 med 20 meters tillägg men här tror jag tilläggshästarna är för bra. De två på start blixtrar till ibland men kan lika gärna vara borta på kör. Jag tror att den som får bäst resa 7 DEMEX och 11 GULI ROY vinner det här så jag låser på de. Jag tror att DEMEX kommer köras framåt tidigt och så får vi se om 11 GULI ROY orkar plocka ner honom under slutrundan.

  GS75-6

  Given favorit och förstahäst är 11 DJOKOVIC som precis som sin namne inom tennisen riktigt bra. Vill man vinna så vinner man nog men det aviseras att man gärna kör lite snällare och visst kan man vinna ändå men ska var som bäst i sensommar och det är dessutom galopprisk. Jag garderar med 3 SURPRISE ROSE som var bra senast när man gick i dödens sista varvet och höll bra på fin tid. Här kan det bli ledning och då kan det mycket väl bli seger. Vill ha med en till och det är 12 MAS CAPACITY. Melkko har grym snurr på sina hästar och travar den här så ska den inte missa pallen och med rygg på Djokovic under slutrundan eller egen attack kan det bli vinst till 8%.

  GS75-7

  En klurig avslutning som kräver en del streck. Jag streckar favoriten 5 VINE VISION, 6 LEONAS SAMI men framförallt 3 WINGMASTER som jag tror det är dags för nu. Två roliga skrällar är 2 HERRERA BOKO (Melkko igen) samt 10 GLADIATEUR.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube