GS75 20/6 Vi avslutar med spikarna!

  Omgången ser ut som att den i efterhand kommer se lätt ut men ändå ge ganska bra. Det handlar alltså som i stort sett allt att välja rätt spikar. Jag tycker det finns en del roliga och någon mer trolig vinnare. Dock finns det bortglömda hästar i samma lopp som jag tänkt spika i men jag känner mig nöjd med hur jag komponerat ihop mina olika andelar.
  Mina andelar hittar du via knappen längst ner:

  Mina andelar idag är:
  Rasmus Söndagsmys 250kr/andel
  Rasmus Söndagsfeel 150kr/andel
  Rasmus skrällbong 50kr/andel
  Glöm ej bort andelen Barncancerfonden som jag har äran att vara spelläggare för denna vecka. Välkomna!

  GS75-1

  Vi öppnar omgången med loppet med flest hästar och även det loppet jag tycker är svårast att bena ut. Klar favorit blir 14 READY RIBB som självklart kommer vara bättre med senaste loppet i kroppen men det kan behövas flera lopp för att hitta toppformen och det är och 60 meters tillägg är inte lätt med så många att runda. Jag tror man kommer ge honom ett ganska snällt lopp och avsluta starkt men inte alls säkert att man hinner fram så jag garderar rejält.

  GS75-2

  Kallblod och då brukar jag vilja strecka på men här kommer jag gå ganska kort. Storfavorit blir 1 ORVAR MOLLYN som har bra chans om det löser sig från innerspåret. Det är lugn start som gäller och försöka gå felfritt. En sån häst vill jag inte spika till 57%. Jag måste ha med 5 EDBEST som återkommer efter en liten paus men känns fin i jobben. Klar fördel att det inte är några ston med här. Bra spår och Kihlström upp och jag tror man kan sitta i spets tidigt och är då hästen att slå till 16%.

  GS75-3

  Nio ekipage men ändå svårt att komma billigt undan. Mest intressant tycker jag nummer 5 CHESTNUT är som gick kanonbra efter galopp senast och varit riktigt bra även innan det. Galoppen senast beror på att det var första bilstart men man tror det ska gå bättre nu. Jag är inte helt säker på att det går och det är bra emot så jag streckar på.

  GS75-4

  1 MELLBY FREE gjorde årsdebut senast och fick bara stryk av Double Exposure. Nu blir det barfota runt om och från spets har man vunnit 10 av 11 och det är en bra vinstchans och tänkbar spik. Det finns två motbud i 5 Perfect Sprit och 6 Milligans School. Den förstnämnda hamnade snett på det senast och galopperade innan det. Tog en fin spetsseger innan det men dit kommer man inte nu men ett litet fält bör ge bra position. 6 Milligans visade stigande form i Danmark men det behövs att man är minst lika bra nu för att kunna plocka ner favoriten. Känslan är att favoriten spetsar och sen radar de upp sig och då tror jag man rinner undan.

  GS75-5

  Ett litet fält även här med 8 hästar till start. Just nu nästan delat favoritskap mellan 4 NO BUSINESS och 5 SASHAY KEMP. Jag är rätt säker på att 4 NO BUSINESS kommer stiga i procent under dagen. Björn Goop upp samt barfota runt om och jänkarvagn är ju tre toppändringar. Inte säkert att det går att köra barfota och det är tufft emot så jag spikar inte på allt men det är en tänkbar spik om man vill fälla de större favoriterna.

  GS75-6

  Här tycker jag vi har en bra spik! 3 ADMIRAL AS skulle bli tvåa bakom Ecurie D senast men galopperade. Innan det var han ute i kungapokalen. Här fick man ett bra läge och värst emot är 6 TABASCO C.D som om man kommer billigt till tät blir farlig. 1 Bythebook matchas mot sprintermästaren så jag tror man väljer ett snällt upplägg.

  GS75-7

  Det här ser ut att stå mellan tre hästar där jag håller en som en tänkbar spik. Jag gillar 2 ANTHARA BI som var bra igen senast. Här är det ett smaskigt läge och jag tror man kör sig till ledningen och då blir man svårslagna. 7 Alaska Kronos är en bra motståndare men jag tror Örjan kör smart och ser till att gå vidare med en bra placering istället för att offra allt för seger här. 9 Mahma Lane spurtar bra men när ingen trycker upp tempot bör inte spurten räcka hela vägen.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube