• Hem
 • Rasmus
 • GS75 18/10 Axevalla 4.7 Miljoner i jackpot

  GS75 18/10 Axevalla 4.7 Miljoner i jackpot

  Efter en tids analysfrånvaro känns det som en comeback och precis som hästarna behöver även vi människor en paus ibland. Jag är i alla fall i fin form med alla rätt förra söndagen och 6 rätt igår där vi föll på galoppörer. Andelen Barncancerfonden som jag har äran att göra denna vecka gick plus och det är riktigt kul. Vi hoppas på 7 rätt idag och bättre utdelning än förra veckan.

  Vill du köpa en andel så gör du det här:

  https://www.atg.se/direktenryd

  Mina andelar är förutom Barncancerfonden

  Rasmus Söndagsmys 250kr/andel (10 exklusiva)

  Rasmus Söndagsfeel 150kr/andel

  Rasmus Skrällbong 50kr/andel

  GS75-1

  Vi inleder omgången med en storfavorit i 7 Miriam Håleryd och även om jag gillar att spika i inledningen så vill jag gardera här. Det är en bra segerchans och galoppen senast oroar inte då det inte var hästens fel. Gjorde ett fint lopp innan det och vann trots jobbig resa. Jag väljer ändå att dubbla med 6 Vikens Generate som vann från dödens med norsken och tussarna kvar. Vill man strecka vidare så passa 11 Mahara Gutha som ska gå barfota första gången och andra med jänkarvagn. 1% och visst måste mitt lås köra bort varandra samtidigt som det klaffar för skrällen men till så låga streck är det ofta sånt som krävs.

  GS75-2

  Ett lopp som känns heltäckt på några få streck och visst kan man ta de och bläddra vidare men jag väljer att spika så länge 6 Master Sea står i under 30% och inte är favorit! Senast mötte man grymt motstånd på V75 och gick i mål med krafter kvar. Vunnit på V75 på banan förut och trots tillägg tror jag på bra chans. Det kan bli lite körning mellan hästarna på start vilket också gynnar min spik.

  GS75-3

  Orutinerade kuskar och då brukar det vara smart att gardera vilket jag kommer att göra här av flera anledningar än kuskarna. Favoriten 4 Brienne Of Tarth är streckad på 54% och har högst segerchans i loppet men med bara ett lopp i kroppen efter ett års frånvaro och första loppet över lång distans så vill jag inte sitta med spik. Det är flera ekipage som tror på chans. Bland annat 10 Danois Simoni som bör passa över distansen och ska köras offensivt samt skrällen 11.Dionysos L.I som gynnas om det blir tempo.

  GS75-4

  Stolopp med 14 startande över två volter är sällan lättlöst. Här står två av de tre mest streckade på tillägg på kort distans. Båda ska streckas precis som favoriten 3 Easy Peak. Jag vill varna för 1 Livi Precious som fått perfekt spår och lär ta ledningen och därifrån ska man slås.

  GS75-5

  Min andra spik i omgången blir 11 Yuvaraj som just nu delar favoritskapet med Berghs 1 Västerbo Bankir. Jag tror att Untersteiner löser det här trots lurigt utgångsläge. Axevallas har Sveriges längsta upplopp och Peter kör i tid bör man hinna fram.

  GS75-6

  Här har jag råd med fyra streck och det känns ganska bekvämt ändå. Avslag på 11 Sato där man ligger lågt och ska man gå utanför mina fyra tycker jag man ska ta 6 Gullabo Däck Bling som är stark och blir det ett hårt jämnt tempo och man fått bra position från sitt tråkiga utgångsläge så skulle man kunna överraska rejält här till 1%.

  GS75-7

  Avslutningen känns svårlöst då det luktar körning från start och jag vet inte riktigt vem som får loppet dit den vill. Jag väljer därför att strecka fem ekipage på analyssytemet där jag är väldigt överens med spelarna om vilka som har bäst segerchans.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube