• Hem
 • Rasmus
 • GS75 12/7 Jägersro med över 5 miljoner i jackpot!

  GS75 12/7 Jägersro med över 5 miljoner i jackpot!

  Dags för GS75 med en dubbeljackpot på över 5 miljoner kronor.

  Det är galopp på menyn från Jägersro då det är derbydag!

  Galopp blir ofta kallat lotto och visst skräller det oftare än på travet.

  Det ska vi dock dra nytta av och med dubbeljackot är spelvärdet enormt.

  Jag vann som ni säkert vet en resa tack vare mina framgångar på spelet och då bestod en deltävling av galopp så jag är väldigt laddad för det här.

  Efter alla rätt på V86 men sex rätt igår så har jag både självförtroende och revanschlust på samma gång. Mina andelar till omgången hittar du här:

  Rasmus Söndagsmys 250kr/andel (Säljs endast 10 andelar)

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Söndagsfeel 150kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Skrällbong 50kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Varmt välkommen och tack för förtroendet om du väljer att köpa någon andel!

  Den här analysen är för systemet Rasmus Söndagsmys.

  GS75-1

  Jag gillar att inleda med spik och det kommer jag att göra här. Det kommer i stort sett alla att göra för det handlar om 2 I KIRK som just nu är streckad på 80%. Hästen har vunnit det här loppet två år irad och det mesta talar för att man tar tredje raka. Det lär bli tidig ledning och sen sätter ingen upp något tempo och ja det är väl trav emot ungefär (ja man blir faktiskt diskad då).

  GS75-2

  Vi har en klar favorit även i avdelning två i nummer 1 NOCENTSINKENTUCKY. Dock inte lika stor som i föregående men ändå streckad på 57% i nuläget. Jag tycker den kan stå högre än så och ändå vara ett bra spikförslag. Tränaren tror att det här är nästa I KIRK och nu när man går ner till rätt distans igen så tror även jag på bra chans. Värsta motbudet är 2 Gulfstream Tiger men där säger tränaren Reuterskiöld att man har stor respekt för favoriten och känslan är att han tror att segersviten bryts nu. Dubblar man så är det ett bra lås men jagar man de fem miljoner en ensam vinnare får så tar man med en till av nyss nämnda tränares hästar i nummer 3 Mountain som bara var en längd bakom tigern senast och på väg uppåt och till 5% är den rolig även om den har ett berg att bestiga här.

  GS75-3

  Nu har vi kommit fram till ett lite mer svårlöst lopp. De tidiga spelarna har fördelat strecken på i stort sett endast tre hästar där 1 SUSPICIOUS MIND bär favoritskapet och följs av fjolårsvinnaren 8 GOLD TYRANNY samt 5 PAS DE SECRETS. Jag har svårt att skilja de två första åt och streckar även tredjehandaren väldigt tidigt. Jag nöjer mig inte där utan vill även ha med 6 BOKAN som sänkts ett par kilo och trivs på distansen och på Jägersro. Tränaren har svårt att skilja på den här och 5 Pas De Secrets och på GS75 är de streckade på 17 respektive 6%. Tar även med en personlig favorit i nummer 3 ARCTIC WALTZ som möter tufft motstånd här men går med väldigt låg vikt och det betyder mycket här.

  GS75-4

  Här tror jag att 8 SERENITY BLOOM kommer att prestera på topp igen efter två sämre insatser på gräs. Nu är man tillbaka på dirttracken och är man som i årsdebuten eller mest troligt ännu bättre är det en bra chans och jag kommer spika på systemförslaget. Vill man gardera så gör man det med först och främst 5 COULEUR CAFE som visserligen gör debut på underlaget men om det skulle fungera så ska man räknas med chans. Bakom den duon så måste 3 NASCETTA räknas tidigt som efter att ha underpresterat och rest dåligt näst senast vann sitt förra lopp enkelt på bra vis.

  GS75-5

  Favorit är 6 QUUEN ROUGE med sina 47% och frågan är om det inte kommer vara högre än så vid spelstopp. Det blev vinst direkt i årsdebuten i Danmark och även om man är bättre på gräset så är det en klar förstahäst. Det finns dock en del roliga motbud och då främst 5 NOUVELLE LUNE som trivs på Jägersro. Ströks senast efter att gått omkull i träningen. Nu tror man att formen ska vara fin men jag målar på rejält här då det ändå är lite frågetecken på de två mest betrodda.

  GS75-6

  Vi har kommit fram till omgångens höjdpunkt Svenskt Derby med hela 3 miljoner till vinnaren. Vem vinner då? 13 BULLOF WALL STREET lär bli favorit efter att ha vunnit volterlöpningen väldigt enkelt. En helt klart imponerande prestation men här är distansen ett frågetecken och även om man klarar den så tror jag det kan bli tufft nu när man ska gå bakifrån och mycket kan hända när alla vill vinna. Jag tror på hård körning och den som får perfekt lopp vinner snarare än att bästa hästen gör det och med det sagt kommer penseln fram igen.

  GS75-7

  Vi avslutar med Malmö Sommarhandicap över 1730 meter. Just nu är strecken väldigt utspridda mellan fem hästar och jag håller med om att det är ett öppet löp. Jag håller 9 RED HOT CHILI som förstahäst då jag tror man får en fin resa och kan avgöra till slut. Bara fått stryk av Duca Di Como i sina två senaste starter på Jägersro. Det kommer dock gå undan hela vägen här och precis som i föregående lopp vill jag ha med så många som möjligt och här har jag det farliga läget att ha råd med alla utom en....Den jag väljer bort blir 7 Mr Kygo. Är vi med hit så får vi spela vinnare på den!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube