Extra V75 Dannero Söndag 9/8

  Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till revansch. Mina andelar idag är:

  Barncancerfonden 39kr/andel (analysen är till denna andel)

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Racer 145kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Stänkare 55kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  V75-1

  Vi öppnar omgången med enbart 8 hästar till start men ändå är det ingen lättlöst historia.

  Favorit är 5 Bucks To Burn och visst är det en av de som kan vinna och har samlat ihop till en seger men jag tycker man är lite hårt spelad. Min förstahäst i loppet är 3 From The Mine som jag håller som spetsfavorit och får man bara bestämma lite så är det bra chans att man rinner undan. Dock inte alls säkert att man tar sig förbi 1 Betting Rebel. Dessutom finns risk att 7 Balfour kommer tidigt och då blir det ingen promenad i parken precis. Skrällen i loppet är 6 J.H Mannerheim som ska gå framåt med loppet i kroppen och en passande ryggresa och det troliga höga tempot så kan man vinna det här till 4%.

  V75-2

  Kallblodslopp för ston och redan där kan man anta att det kan krävas streck. Jag håller med spelarna om att gäng hästar sticker ut och jag är lite tråkig och streckar bara de. Favorit är med all rätt obesegrade 4 Hopp Karoline som dessutom ska gå barfota runt om för första gången. 3 Malifika vann debuten på bra vis och kommer vara bättre nu vilket även lär behövas. Lite svårbedömd med bara ett lopp men måste streckas. Samma sak gäller Tjomsland andra häst i loppet 1 Föynland Anna som känns lite väl bortglömd. Kanske för att Tjomsland valde bort den? Han har ju valt fel förut så jag streckar! 2 Pegasus Mia har gjort det bra i alla sina starter och är bäst i spets. Jag tror man kommer dit och då är man absolut att räkna med. Sista strecket till 10 B.W Anita som det ska göras ändringar på och Kihlström upp. Slår allt väl ut kan det räcka hela vägen.

  V75-3

  Jag fortsätter gardera och här tar jag sex hästar och känner mig ändå inte helt bekväm.
  Det är flera ekipage som vill till spets och körs de för tufft från start så kommer bakspårshästarna gynnas. 8 Adriatic Kronos är favorit och bör hamna bra till och har bra segerchans med Ulf Ohlsson. Dock slutade man springa när man kom först senast så inte helt lätt att bara gå ut och vinna med en sån häst.

  V75-4

  Ett kallblodslopp igen där Tjomsland har hela fem hästar till start. Det är inget snack om vilken av de som är bäst. Det är loppets favorit 2 Brenne Bas som är obesegrad och vann enkelt på bra tid i försöket. Värst emot är 3 Bäcklös Faron som hade varit borta två månader innan försöket och gjorde det väldigt bra och kommer vara framflyttad nu. Kommer man till ledningen får det inte strula för mycket för favoriten. Det finns dock klar risk att 1 Oppgårdsdrängen försöker svara spets och kör de mot varandra lär favoriten ta hem det här även från dödens. Jag streckar dessa tre och tycker det är heltäckt.

  V75-5

  Här ser det ut att bli en duell mellan 4 Dwayne Zet och 14 Indras Secret.
  Den förstnämnda har tre av tre från spets och troligtvis laddas man framåt efter en bit och då får man nog överta. När alla tagit sina positioner lär Bergh sända framåt med sin knappa favorit och över 2640 meter tror jag man plockar ner firma Redén/Kihlström. Spik till 36%!

  V75-6

  Om föregående loppet handlade om två hästar så handlar väl det här bara om en. 12 Lipstick Tooma har toppchans att ta tredje raka här. Moståndarna har respekt för ekipaget och Örjan lär köra framåt tidigt och sitter i spets relativit tidigt och därifrån ska man inte förlora det här loppet.

  V75-7

  Vi avslutar med ett kallblodslopp där min förstahäst är 6 Moddson som var förkyld senast men känns fin igen nu. Här står man bra till i handicapen och även om man är orutinerad så har man 9 segrar på 11 lopp. Jag tror att någon på 20-volten vinner och jag tar alla där utom 5 Aas Balder. Självklart håller vi en tumme för stugans Simon Walls 8 Silver Jossan som gärna får vinna det här till 5%.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube