• Hem
 • Rasmus
 • Extra V75 28/7 Jägersro Jag helgarderar med spiken i sista!

  Extra V75 28/7 Jägersro Jag helgarderar med spiken i sista!

  Vi tar oss an en extraomgång och det är inga dåliga lopp eller hästar vi ska prata om. Det brukar vara många spetsvinnare och relativt låg utdelning på Jägerso men jag tycker det ser spännande ut med mängder av startsnabba hästar blandat med galoppörer och hästar som tål dödens. Mina andelar till omgången finner du här:

  Rasmus Racer 145kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  Rasmus Stänkare 55kr/andel

  https://www.atg.se/direktenryd...

  V75-1

  Endast sju hästar med i loppet men ändå ingen lättlöst historia. Tre hästar nästan jämnstreckade tätt följda av en fjärde tyder på att de även de tidiga spelarna kliar sig i huvudet. 1 Southwind Queen är snabb ut och får Örjan i sulkyn. Frågetecknen är om man håller sig till rätt gångart och om man kan hålla ut 4 Osterc?
  Just 4 Osterc är min förstahäst. Den här är ruskigt snabb ut och från spets är det hästen att slå. 3 Empire är en riktigt bra häst men är ute på fel distans och även om man självklart gått framåt en hel del med årsdebuten i kroppen så är det ingen toppform och målet är det danska derbyt så kanske lite överspelad och den vågade kan chansa bort honom. 6 Upset Face med Ludde i sulkyn kan blanda sig i om det blir en tuff öppning eller om man slipper ta dödens direkt.

  V75-2

  Lite lättare att bena ut spetsrusningen här tycker jag då 2 Önas Prince är med i loppet. Sida-sida så tar inte 3 Philosopher en längd. 4 Bolero Gar vann från dödens senast och första rycktussar nu och jag blir inte förvånad om man vinner från samma position nu. 3 Philosopher ska också med tidigt. Jag streckar även Hagoorts duo 1 Kuyt F.Boko även om Philosopher har slagit den trots galopp. Han tror mest på den av sina två men jag tror mer på hans 9 Kilimanjaro som med rygg på startsnabb häst sitter bra till direkt och kan absolut skrälla här till låg %.

  V75-3

  Jag fortsätter måla på och fortsätter jag såhär så är både bläck och pengar slut innan vi kommit fram till kvällens höjdpunkt Hugo Åbergs. Här känns det som det kan skrälla då det är spännande ändringar flera ekipage. Roller Coaster Ås ska gå med jänkarvagn nu och kan få ett fint lopp. Även 9 Rock My Dreams som kommer gynnas av det troliga höga tempot och den här är stark så räkna med en bra långspurt.

  V75-4

  Dags för en spik och den kommer i form av 1 Zlatan Knick som suttit fast två gånger i rad men spetsvann innan det. Jag tror det är dags för spets och slut igen nu. De värsta motbuden har fått dåliga lägen och jag tror på bra chans för favoriten till under 40%.

  V75-5

  Omgångens största favorit just nu är 3 Ivory Di Quattro men jag kommer gardera. Jag är osäker på var man hamnar och man är alldeles för hårt streckad och även om det kommer sjunka så kommer jag gardera. Den första jag tar med är 4 Azimut som vunnit 25 av 37 starter och här tror jag man kör sig till ledningen. Därifrån är det min förstahäst. Jag vill även ha med 2 Zaire Wise As gick i dödens näst senast och vann lätt senast i Italien. 11 Lord Flax gjorde en grym årsdebut och jag tror Benzon kommer försöka vinna och då är 2% på tok för lite.

  V75-6

  Då var dags för Hugo Åbergs Memorial. Vilket startfält!
  Jag tycker det är lite galet att Ecurie D är favorit. Visst obesegrad och man vet inte hur långt den kommer gå men att vara favorit från bakspår mot det här motståndet känns fel. Troligtvis blir det bra fart och då bjuds man in och är en av flera med chans så ska med på en garderad kupong. De jag tror mest på är 4 Double Exposure som jag tror är ledaren. Därefter rankar jag 5 Vitruvio som är riktigt bra. Jag tror inte Tae Kwon Deo vinner från dödens men med rätt lopp bakom någon annan som får göra jobbet så blir man farliga på hemmaplan. Min skräll i loppet är min favorithäst Campo Bahia som är anmäld barfota runt om och räkna med en fin prestation till 3%!

  V75-7

  Jag har avslutat med spik ett par gånger nu trots att det är emot min spelteori men ibland får man lägga sånt åt sidan och det gör jag även här. Jag tror det är bra chans att Goop leder från start till mål med kanonen 1 UNOICSDUE GNAFA  (betyder 1X2 om ni ej förstod rubriken). Provade distansen för tre starter sen efter uppehåll och jag ser inga problem med den. 12 Whos Who är så klart en grym motståndare men att ta 40 meter med bara ett lopp i kroppen tror jag är för mäktigt. 9 Vikens High Yield visar ingen toppform. Om man garderar så ta med 6 Etenclin till 6% men jag spikar och litar på Björn.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube