Inför GS75: spiken är solklar!

Inför GS75: spiken är solklar!

Vill ni vara med på veckans andelsspel så hittar ni det här: https://www.atg.se/?sharedBet=...


GS75-1
 Alltid svårt att göra en analys när det är så pass låg omsättning. Något som ändå är säkert är att vi inleder med en av omgångens två jättefavoriter. Just nu är 8 IMPORTEDFRMDETROIT streckad på 73%. Jag tror och hoppas dock att det kommer att sjunka - då det trots allt är 20 meters tillägg och första avdelningen vilket innebär att många "TV-system" kommer att gardera (förhoppningsvis) i onödan. Favoriten går ner i klass och med så få anmälda och lång distans så finns det flera olika sätt för Ulf Ohlsson att vinna loppet på. Det låter som att det ska köras från start på flera håll men mest troligt att 1 Jeppas Picasso sitter i tät. Där kommer det släppas när/om favoriten kommer och då ska vi kunna börja fokusera på nästa avdelning!

GS75-2
Ett öppet och svårläst lopp vilket även speglar av sig på streckfördelningen där favoriten är streckad på 23%. Jag brukar säga att man ska koppla grepp på omgången och spika i sådana lopp men då måste man ju ha en idé också. Här har jag snarare skrälldrag än spikförslag. Min förstahäst är 5 DRAGON MEARAS som jag tillsammans med 4 SHUT UP AND DANCE tycker är bästa hästarna i loppet. Den förstnämnda var nära första segern senast men hann ej kontra när det kom en häst ute i banan. Jag garderar dock för det är första gången med framspår samt orutinerad kusk. Den sistnämnda är en trolig vinnare vid felfritt men just felfritt är ingen självklarhet. Hästen har galopperat i fem av sju starter och då man mest gissar orsaker så blir det bara en i mängden för mig. Sjävklart streck på kupongen för 2 O.P.'S FANTASTIC som även om jag tycker den är fel favorit ändå har ett bra läge samt bra kusk. 11 SPARTAN COUGAR avslutade 1.12,3 sista 800 meterna i tredjespår senast och liknande här kan räcka till seger. Vi går vidare till de roliga strecken i loppet som är 6 CASTOR TROY och 8 TAXI GRETHA. Castor var väldigt bra i comebacken och bör vara ännu bättre nu. Snabb ut och med fin resa här kan det bli korsdrag i kuponghögen. Taxi Gretha satt fast med krafter kvar senast och vann lätt från spets innan det. Blir totalt bortglömd för att spåret är emot och tiderna inte imponerar. Är snabb ut av sig själv och ett par galopper innanför kan det bli bra position och till nuvarande 5% måste den med. Jag hoppar däremot över 10 CARLOS CHABBIS som bara gått intervaller sen sen Oktober och ska gå med skor vilket är en nackdel men ändå är streckad på 11%.

GS75-3
Här har vi en klar favorit i 8 ELLIS PRIDE. Klart bäst kapacitet här men lurigt spår och inga toppkuskar gör att jag vill försöka fälla den här favoriten. Första garderingsstrecket går till 2 OKALANI GRAZIA som har styrkan som vapen och med ett bra spår som kan innebära ledning här kan det hålla hela vägen. Garderar vidare med 7 AL´S CHARMY FLICKA som visar bra form men är lite väl seg ibland men kan Oskar hålla igång henne så kan hon duga om favoriten kommer bort. Sista strecket till 12 ÄVJA PALEMA är bäst utan skor och inte på topp här och det förklarar väl de 2% den är streckad på men kapacitet finns och blir tyvärr inget offensivt upplägg men kan även spurta bra och blir det överpace så finns ändå chansen att Bergsåker får kallas skrällåker ett tag till.

GS75-4
Här kommer troligtvis omgångens största favorit i 4 LISTAS THAITANIC.
Det är absolut en bra chans men 79% är lite väl mycket för att jag ska spika.
En hel den talar för tidig ledning även om de inte vill ladda iväg. Det som kan ställa till det för favoriten är att 8 SELF EXPLOSIVE är nerstruken ett spår och kan ej köras i ryggar och är den först fram till ettan som spetsar så kan det vara så att den sitter i spets. Visst kan favoriten vinna från utvändigt men 79% mot 3% motsvarar inte chanserna. Kör de för tufft mot varandra så kan 11 NEVERSTOP CHERI som har ett par lopp i kroppen komma in i matchen med en stark slutrunda och avgöra till 2%.

GS75-5
Kallblodslopp brukar innebära att man vill måla på så mycket man har råd med. Jag spikar dock 3 YLVA LI KARMA som börjar närma sig formen och fått önskespår och en passande proposition här! Det låter bra på denna samtidigt som värsta motbuden kan behöva fler lopp innan toppformen och kanske körs lite snällt och då räcker det nog inte mot min spik så jag testar denna till 24%.

GS75-6
Ett lopp som jag och även de tidiga spelarna tycker står mellan tre hästar. Var inne på att ta bort någon av de men osäker på loppscenariot så tar alla tre när vi har råd med det. Dessa är 6,8,10. Jag har svårt att se någon annan vinna även om det finns frågetecken kring någon av dessa känns det inte så troligt att samtliga i trion ska misslyckas.

GS75-7
Favorit i avslutningen är 5 DENALI som absolut kan vinna då det luktar körning här. Det kan dock mycket väl vara flera som får fina lopp och kan spurta till seger. Roligaste strecket är 10 CARLOS TEXI som jag tror Ulf Ohlsson kan smyga med och då går ingen säker. Streck även för spetskandidaterna 1 TRILLY OF NANDO, 2 CARMENCITA MAJO och så kan jag inte låta bli 3 CANDY LANE även om man ligger lågt då hästen inte presterar på topp och man ej vet varför. Här kan det dock bli perfekt och då vill jag inte åka på den. Sista strecket till 9 DESIDERIA DE SOZE som med spännande smygläge kan utmana övriga på upploppet. Kanske fått rygg på 10?

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips