Gamla travtips & travspel Raket

RAKET-avd1) 9) Volontary Simplcty har mest pengar på sig i loppet och det passande smygläget med spår nio bakom bilen. Hon har två stycken vassa ... Läs travtips

Raket tips & travspel

Spelformen Raket är välkänt i spelkretsar. Den ger dig möjlighet till stor utdelning med små medel. Kort går det ut på att spela antingen plats eller vinnare i upp till sju lopp. Varje vinst blir insatsen i kommande lopp. På så sätt ökar insatsen successivt. ATG introducerade Raket 1994 och är ensam i sitt slag. Få spelformer kan mäta sig med spänningen som Raket ger.

Det går att spela Raket flera gånger om dagen. De flesta banor och lopp möjliggör spel på Raket. Och du väljer själv vilka lopp du vill spela på, om du vill spela plats eller vinnare – dock får endast en häst streckas i respektive lopp. Den minsta insatsen som accepteras är 5 kronor. Genom att använda vinsten från tidigare lopp baseras vinsten på vinnaroddset i respektive avdelning.

Om du vill spela Raket kan du välja mellan att spela på ATG i datorn, mobilen eller surfplattan. Du kan också välja att lämna in dina kuponger hos ATG-ombud. Även om trav är en skicklighetssport är man beroende av tur för att lyckas – tvivla därför inte på dig själv. För att ge dig själv bästa tänkbara förutsättningar ska du antingen följa värmningarna på tv eller ATG Live – eller ännu hellre vara på plats.