• Hem
  • Oskar Söljén

Intervju med Oskar Söljén

Vem är Oskar Söljén?

32 åring grabb från Örebro som är väldigt sportintresserad. Jobbar deltid som kanslist i en idrottsförening och är domare i både fotboll och innebandy. På fritiden försöker jag vara så aktiv som möjligt och utövar mycket racketsporter. Har fastnat för padel så vi kanske kan ta en match här framöver om du vill och vågar?

Hur föddes ditt travintresse?

Sommaren 2019 så fick jag förmånen att åka runt på Sveriges travbanor i samband med jobb. Under Stochampionatethelgen på Axevalla så lyckas jag sätta V75an för första gången och spelade in drog 40 000 kronor till mig och ett par vänner. Sen efter det så är jag fast.Att se och höra hästarna springa på nära håll är en mäktig känsla som är svår att få uppleva någon annanstans. Att dessutom kunna kombinera det med god mat, dryck och spel tillsammans med vänner är svårslaget.

Vad ska man tänka på som spelare?

Det finns väldigt mycket information att ta del av där ute och läser man på allt för mycket så kan man bli väldigt splittrad. Att kolla mycket loppaktiv, läsa tränarintervjuer samt våga gå på sina egna idéer är mitt recept till framgång. Det gäller även att reflektera efteråt vad som gick bra, repsketive mindre bra med analysen för att dra lärdom av det inför framtiden.

Varför ska man köpa dina andelar?

Kommer lägga ner min stjäl för att sätta andelspelen så ofta som möjligt. Framöverallt så kan jag lägga ner fler timmar än många andra andelsläggare då jag just nu jobbar deltid. Övrig tid kommer läggas på travet vilket i slutändan kommer ge resultat!

Du hittar Oskar's andelar nedan:

V75

Söljéns Chanssytem - 99 :-

Söljéns Pottsystem - 199 :-

V86

Söljen dömer V86 118 :-