Vem vill inte gå barfota..? » 15 mars | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • Vem vill inte gå barfota..?
Elitloppet-var-V75
Nyheter

Vem vill inte gå barfota..?

15 mars 2019

Snart är vi där igen, upprymda och förväntansfulla – hoppas att just “vår” häst ska passera mållinjen först. Gärna till ett högt odds, helst sju vinnare i rad. V75 är ett fantastiskt spel som bjuder på många känslor, både hos spelare och aktiva.

När det nu är dags för jackpot-omgång på Mantorps travbana med drygt 40 miljoner till en ensam vinnare, är det inte särskilt konstigt om det kittlar lite extra i magen. I synnerhet då samtliga ekipage numera har möjlighet att springa utan skor på hovarna - vilket brukar ge en extra nytändning för våra fyrbenta vänner.

Som projektledare för Travstugan har jag fått äran att agera spelläggare och har givetvis höga förväntningar på mig själv. Tjusningen med travsporten är just den gemenskap som sporten i allmänhet och ATG Tillsammans i synnerhet levererar, vecka efter vecka. Förutom att vinna stort på lördag, vill jag nu och framöver engagera så många som möjligt. Så att fler får upptäcka vår fantastiska sport där alla är välkomna, ung som gammal, nybörjare som expert!

Förutom att våren snart är på ingång, verkar även formen hos våra spelläggare vara i antågande. Extra kul är det när vi får sällskap av nya talangfulla profiler som gör debut som spelläggare med jämna mellanrum.

– Vem vill du dela miljonerna med?

  • ”Kökschefen som mixtrar system lika bra som en hemslagen bearnaisesås, vågar gå över gränserna och med rätta magkänslan ska ni inte bli förvånade om ni ser att en knappt spelad häst spikas på något av systemen. Vill bevisa att det med små insatser även går att ro hem de riktigt stora pengarna”
  • “Norrländsk ödmjukhet, maxad V75-form och modet att spika skrällen så från en sjua till en ny på Mantorp! För att ta så stor del som möjligt av jackpotten så ryggar man MIDNATTSSOL! Facit via videoanalysen på fredag”
  • “Småländsk kaxighet med system som oftast går emot strömmen. Tänker ofta hur övriga spelare spelar och försöker hitta en edge mot ”kollektivet”. Fegar sällan och i somras spikade jag Zara Kronos till 6,7% som så vann Långa E3”
  • "Östgötska charmen och vill alltid ha med kunderna i snacket kring systemen.Över 618.000kr inspelat under 2019 och vi nosar varje omgång på full pott. Statistikens siffror ligger alltid till grund för mina system och enligt mig så ljuger siffror sällan."
  • "Skånepåg som alltid går min egna väg. Spelar alltid med aggressiv stil och jagar stora utdelningar vilket ger både plumpar men även rejäla utdelningar. Satte bland annat V75 vid Elitloppslördagen ifjol där jag spikade 4%-are"
  • “Karlstadsbo som ursprungligen kommer från Malung. Har tidigare blivit uppmärksammad i media för sin förmåga att hitta vinnare, där han till stor del litar på statistiken. Vilket har visat sig vara gynnsamt för 31-åringen som till vardags arbetar med marknadsföring och sälj.”

Alla våra andelsspel finns samlade här

Daniel som driver butiken, Direkten i Ryd, hälsar även att V75 formen är på topp  "Sjuan har suttit hela 3 gånger på 1 månad. Den formen tänker vi ta vidare nu till lördag. Att V75:an landar på vår egen hemmabana med 40 miljoner i potten skapar en enorm uppladdning"

Förutom att vi har roligt tillsammans ute på travbanorna, hittar ni oss givetvis även på sociala medier – där vi mer än gärna bjuder på både uppsnack, analyser, konkreta tips och roliga tävlingar!

Varmt välkomna in i gemenskapen, här i Sveriges trevligaste Travstuga!  

Och trevlig helg, när det blir dags för det.
Liam Andreas

Ps. Vår vän Matilda hälsar att två fina 3-åringar från stall Fredrik Persson snart är redo för årsdebut. Mer om detta kan du läsa i Matildas blogg som du hittar här. 

Dela inlägg

Kommentera