V64: Enkelt för stjärnan ikväll; "Ligger mig varmt om hjärtat" » 18…
  • Hem
  • V64: Enkelt för stjärnan ikväll; "Ligger mig varmt om hjärtat"
Coinberg
Nyheter

V64: Enkelt för stjärnan ikväll; "Ligger mig varmt om hjärtat"

18 mars 2021

Från V64-kvällen på Bergsåker fick vi i V64-1 se stjärnan Coin Perdu som enkelt fixade ny seger där kompisen Erik Adielsson gav hingsten lovord efteråt.

Svante Båth-stjärnan Coin Perdu satt tidigt placerad som enda häst i andraspår och med 1 200 meter kvar kunde Erik Adielsson lunka fram och överta ledningen och där Coin Perdu sedan enkelt vann. 
Adielsson, som hade tagit långa bilresan till Bergsåker endast för att köra Coin Perdu, var givetvis nöjd i ATG Live-intervjun;
 – Otroligt nöjd med att han fick så lugnt lopp med tanke på att han varit skadad. Åtta timmar i bil för tre minuter, men han är så mysig häst som ligger varmt om hjärtat.

  • V64-kvällen bjöd inte bara på travlopp. I V64-2 fick montéhästarna synas - vann gjorde debutanten!

Efter 63 travlopp fick Weekend Fun testa på monté för första gången och det kunde inte gått bättre. Sofia Adolfsson fick väldigt bra fart på sjuåringen som över upploppsrakan spurtade hem segern före duktiga tvåan Under The Counter som Sverige-comebackade efter vinter i Frankrike.

V64-3 bjöd på ny staketseger när Robert Bergh-tränade Navona med Mats E Djuse övertog ledningen och lyckades sedan försvara positionen in i mål. Segern ikväll innebar femte raka segern för Nahar-stoet som för övrigt nu startat alla tre veckorna av mars månad och gjort detta med bravur.
Djuse tog senare i V64-5 ytterligare en seger när han med Tekno Viking var överlägset bäst med flera längders marginal till konkurrenterna över målgången. Insatsen var än mer imponerande då Tekno Viking kostade på sig galopp tidigare.

Nav

Navona tog sin femte raka seger i V64-3.

I V64-4 kunde Robert Bergh fira Navona-staketet med en tuff vinnare. Med Aroshi tryckte han på mot ledaren större delen av loppet och trots det kunde fyraåringen på starka takter sista biten ta karriärens första seger i sin 15:e start!

Vi avslutade med skräll i V64-6 när Front Pace som med lopp i kroppen och barfota på framhovarna visade en rejäl löpglädje sista biten med Tomas Pettersson i sulkyn. Blott fjärde starten i 41:a starten och gratulerar till tränare Jenni H Åsberg för gott arbete!

Gratulerar segrande V64-skötare:
  1. Mia Bååth (Coin Perdu)
  2. Monica Jonsson (Weekend Fun)
  3. Caroline Åkerlund (Navona)
  4. Annika Ylitalo (Aroshi)
  5. Emelie Mood (Tekno Viking)
  6. Ida Hedlund (Front Pace)
Dela inlägg

Kommentera