Untersteiner-tränat bästa svensk på Vincennes » 13 jan. | Nyhet -…
  • Home
  • Untersteiner-tränat bästa svensk på Vincennes
Brionne
News

Untersteiner-tränat bästa svensk på Vincennes

13 januari 2020

Flera svenskar selades ut till Prix de Brionne på Vincennes idag. Bäst gick det för J.H.Mannerheim som tog en stark andraplats.

I eftermiddagens inledande lopp nere på Vincennes startade flera svenskar. Uppohoppa, Mr Perfect, J.H.Mannerheim, Very Kronos, Partizan Face och Tellmeastory selades alla ut till Prix de Brionne.
Av dessa gick det bäst för Johan Untersteiner-tränade J.H.Mannerheim.

Hästen kördes av Gabriele Gelormini som fick en bra start direkt och tog hand om ledningen. Väl in mot nedförsbacken övertogs ledningen av Jean Michel Bazire med favoriten Druss de Guez där första 1 200 metrarna kördes på 1.14,0.
Favoriten såg ut att ha bra kontroll på fältet när David Thomain anföll med Diablo d'Herfraie precis före upploppsrakan och som kunde koppla greppet om tillställningen. Segern belönades med 19 350 euro.

Druss de Guez galopperade bort sig över upploppet vilket öppnade sig för J.H.Mannerheim som försökte utmana vinnaren men som till sist resultaerade i andraplats som belönades med 10 750 euro.
Näst bäst av svenskhästarna blev Partizan Face som tillsammans med Dominik Locqueneux avslutade som femma med 2 150 euro insprunget. Uppohoppa kom sexa i loppet och Mr Perfect slutade åtta.

Very Kronos diskvalificerades tidigt ur loppet och Björn Goop med Tellmeastory föll i galopp över upploppet.

Martin Engström

Share post

Comment