TIDIGA V75: Profiltätt på Örebro! » 26 apr. | Nyhet - Travstugan.se
 • Hem
 • TIDIGA V75: Profiltätt på Örebro!
Ew7h Ic XWQA Mum N
Nyheter

TIDIGA V75: Profiltätt på Örebro!

26 april 2021

Lördagens arrangör är Örebrotravet och banan har lockat flertalet profiler. I Orebro International återser vi Moni Viking och i Gulddivisionen ska Very Kronos genrepa inför Paralympiatravet! Här är tidig koll på V75-omgången!

V75-1

5 Four Guys Dream är den jag håller högst i fältet och får Stefan Persson loppet dit han vill direkt tror jag detta är vinnaren i loppet.

Örjan Kihlström vann med 6 Surf'n Turf senast och nu går ekipaget iväg från springspår i Bronsdivisionen. 8 Big Shot ska först och främst hitta ut härifrån. Han är i toppform för dagen. 9 Il Duce Boko lär vara löpglad och siktas dessutom springa barfota runt om för första gången i karriären! 

        V75-2

        • Topphästen tillbaka - vinner direkt!?
         6 Seismic Wave
         gör årsdebut och snacka om att det här rör sig om en högkapabel sexåring. Jag tror stall Nurmos har honom i ordning direkt och han är min klara förstahäst i fältet. Tycker även rent av det kan vara klart spikförslag direkt.

        Noterbart är att Örjan Kihlström för första gången sitter upp bakom 10 Zeus Bi.

             V75-3

             4 Erin Zet är sin främsta motståndare. Stoet är dessvärre rätt ojämn av sig men senast på Bollnäs var hon sitt rätta jag och vann. Nu är det vingligt läge här att ta sig iväg från dessutom. 1 Global Benefit är den andra från startvolten som känns intressant - inte minst så hon siktas springa barfota runt om!

             8 Zante Grif med tre lopp i kroppen borde kunna göra upp om det och 9 Miss Silver har hittat tillbaka och visat finfin dagsform i två raka starter. Man ska se upp med 15 Beauty Wind som kommer flyga lågt över upploppet. 

                  V75-4

                  9 Halo Am är den mest lovande i startfältet och som var riktigt bra på V86 förra veckan. Magnus A Djuse är rimligen segeroptimist här med. 12 Versace Face är minst lika bra som Halo Am och det är väl dessa två som höjer sig i Klass 2-loppet. Distansen är 2 609 meter vilket gör att de väl ändå kommer få chansen!

                  1 Bandit Frontline var okej men inte mer senast som hårt betrodd på V64. Nu testas han barfota bak den här gången! 10 Max Håleryd har vunnit rätt enkelt två gånger om och båda gångerna med Björn Goop. Även här sitter Goop upp och femåringen är i toppform för dagen.

                     V75-5

                     7 Chiru var riktigt fin i årsdebuten och vann mycket enkelt. Spåret är hans främsta motståndare här - i övrigt är det loppets främsta segerbud.

                     3 Maestro Zon visade finfina takter under fjolåret. Har nu fått ett lopp i kroppen och siktas springa barfota runt om för första gången! 4 Cash Cowboy blev en snackis senast på Bergsåker men var väl inte så bra som man hoppades. Tar nya tag här och åter med Erik Adielsson i sulkyn. 9 Reven Dejavu är missgynnad av bakspåret

                           V75-6

                           • 5 Very Kronos ska bli högintressant att se här. Han fick en försiktig genomkörare senast och slutade ändå tvåa då. Prepareras inför Paralympiatravet och kapacitetsmässigt är det klart bästa hästen här.

                           1 Sorbet visade under fjolåret hur snabbt han kan springa över sprinterdistansen. Han var väl inte helt hundra på Solvalla senast och är åter tillbaka nu efter en månad. Spännande utgångsläge! Roger Malmqvist visar upp sin 2 Dragster som imponerade i höstas. Återkommer efter varit ifrån sedan februari och rycker skorna runt om direkt.

                           4 Evaluate ska man verkligen inte nonchalera i loppet och förstärks med Björn Goop. Hemmahoppet 7 Chapuy hade givetvis önskat spår lite längre in - Åke Lindblom ger det ändå ett försök härifrån och rusar framåt direkt.

                                V75-7

                                • Harper Hanover och Åby Stora Pris-vinnaren 10 Moni Viking är tillbaka i Norden igen efter vintern i Frankrike. Givetvis sticker han ut i det här fina startfältet och är han bara på rätt humör är han segerbudet i loppet.

                                9 Ivory di Quattro har övertygat två gånger om och känns som ett spännande motbud. 12 Coin Perdu vann enkelt senast och de dagar han är så där löpglad hävdar han sig väldigt väl i yppersta eliten.
                                13 Velvet Gio
                                årsdebuterar och är van vid stentufft motstånd. Noterbart är att han inte vann ett enda lopp ifjol dock... 14 Pacific Face stormtrivs med långlopp och Giuseppe Lubrano känner sig sällan chanslös med nioåringen.

                                Dela inlägg

                                Kommentera