TIDIGA V75: Påskdagen på Romme! » 29 mars | Nyhet - Travstugan.se
 • Hem
 • TIDIGA V75: Påskdagen på Romme!
Ew7h Ic XWQA Mum N
Nyheter

TIDIGA V75: Påskdagen på Romme!

29 mars 2021

V75 körs under hela Påskhelgen där vi på söndagens bjuds på en avslutande Spring Race-final. På Rommetravet är det fin klass på V75-tävlingarna med bland andra Who's Who i årsdebut! Här är tidig koll på söndagens omgång.

V75-1

Det har inte stämt för 6 Astronascente Zac på ett tag nu. Den här gången har Björn Goop springspår i volten och läge för att ladda mot ledning där femåringen trivs. Återgår till skor runt om vilket han gått bäst med.

9 Iceland Radio blir verkligen taggad med både skoryck och jänkarvagnen på. Örjan Kihlström kommer svepa majoriteten av fältet över slutvarvet. 10 Power Blaster är en riktig hårding och det är inte omöjligt att Mika Forss tar tidigti avancemang framåt.

      V75-2

      2 Harvard Student har hittat sig en lite mer passande uppgift den här gången än vad hon haft på slutet. Spår 2 är perfekt och därtill utrustas hon med jänkarvagn och körs av duktige Victor Rosleff. Tidig för mig!

      10 Isa försökte dundra runt på Solvalla senast från ledningen men fick till sist ge sig. Lär knappast bli ledingen från bakspåret den här gången, så klart....11 Beauty Wind behövde årsdebuten senast och får en fin resa den här gången.

      13 Love No Pain är en riktig tuffing som tål att gå ute i spåren. Stoet är som många andra från stall Melkko i toppform för dagen. Trots det här läget tycker jag stoet rentav är den att slå, trots allt.

           V75-3

           • Klass 2-loppet är nog värt att strecka på! Jämnt tolvhästarsfält gör upp över medeldistansen.

           3 Epimetheus tog karriärens första seger senast och gav ett riktigt fint intryck. Intressant se hur han följer upp den insatsen här. 
           4 Global Attention
           har gjort allting rätt i två senaste segrarna och är det givna motbudet. Likaså är det kring 6 Art Brown som så sent som i fredags vann enkelt!

           2 Mojo Express är jag övertygad om att det ska lossna för när som helst. Örjan Kihlström får nu köra hästen för andra gången i fyraåringens 16:e start. 

           10 Digital Eye, 11 Håna Am och framförallt 12 Crank ska man se upp med trots lägena. 

              V75-4

              • Gunnar Melanders stjärna har ny uppvisning?

              Trots nästan ett halvårs uppehåll från tävlingsbanan så kunde 8 Månlykke A.M. leverera senast. I årsdebuten hade han närmast uppvisning och här står han riktigt bra inne i loppet för att göra det svårt för de längst bak.

              12 Roli Eld siktas springa barfota runt om för första gången i stall Redén och är den tillsammans med 13 B.W.Rune som ska försöka nå fram till Månlykke A.M..

               V75-5

               Två sticker ut i Silverdivisionen - trots årsdebut kan Bergh-stjärnan vinna direkt

               6 Vikens High Yield hade en fantastisk form under hösten och redan i årsdebuten springer han barfota runt om. Sjuåringen går alltid bra efter uppehåll och känns given direkt!
               10 Cab Lane
               vann barnsligt enkelt i fredags i sin årsdebut och det loppet för givetvis fram honom ytterligare. 

               1 Electrical Storm ska inte underskattas och som nu får på sig jänkarvagnen! 9 Kaptah var trots allt tapper senast och borde få utdelning snart.12 Digital Summit var inte alls bra senast och behöver givetvis lite flax med sig härifrån.

                     V75-6

                     2 Pleasure For Cash blir inte enkel att ta ner. Årsdebuten var av bästa slag och nu rycker Oscar Berglund skorna på sjuåringen. Kan bestämma det här från ledningen hela vägen.

                     6 Dwayne Zet är givna främsta utmanaren som gynnas av att slippa voltstarten. 8 Mas Capacity är också av den starkare sorten men inte helt att lita på. Felfritt däremot ett möjligt bud bakom de övriga två.
                     12 Speedy Tilly
                     har ett lopp i kroppen och skulle tro Robert Bergh är offensiv i tidigt skede från det här läget.

                         V75-7

                         • Gulddivisionen avslutar och som körs över 2 640 meter. Segerbuden hittar vi främst från bakspåret.

                         10 Coin Perdu är en sjuåring som har mycket kvar att uträtta på banan och hans två senaste insatser har varit riktigt bra. Hingsten trivs över längre distanser och är i toppslag just nu!
                         9 Who's Who
                         återkommer efter varit ifrån sedan oktober. Alla vet vi hans kapacitet och Pasi Aikio har honom väl förberedd men det troliga är väl att han behöver loppet?

                         4 Vagabond Bi med ett lopp i kroppen ska man definitivt se upp för och frågan är hur statusen är på 5 Nadal Broline?

                         Dela inlägg

                         Kommentera