TIDIGA V75: Hemmastjärnan segrar i deltävlingen? » 6 apr. | Nyhet -…
 • Hem
 • TIDIGA V75: Hemmastjärnan segrar i deltävlingen?
Ew7h Ic XWQA Mum N
Nyheter

TIDIGA V75: Hemmastjärnan segrar i deltävlingen?

6 april 2021

Jägersro i Malmö styr V75-omgången på lördag där vi i V75-7 bjuds på första deltävlingen till Paralympiatravet. Omgången överlag håller väldigt god klass - här är tidig koll, lopp för lopp!

V75-1

 • Hemmaseger direkt...!?

6 Laradja Vrijthout står möjligen med tre hovar i vinnarcirkeln efter att ha lottats till springspår och sitter Marc Elias tidigt i ledning blir det mycket svårt för övriga.

7 Cutty Sark kommer ge det ett försök att även den nå ledning, och även fast han nu vunnit i två raka starter så var intrycket på Odense senast inte lika bra som vid segern näst senast.

2 Run Brodde Run såg ut att leda runt om på V75 senast men blev slagen sista biten. Tar nya tag nu på hemmabanan istället!
4 Gazza B.R.
har inget optimalt utgångsläge här och galopprisken finns där. Felfritt ska han dock kunna göra upp om det.

      V75-2

      En felfri 3 Lady Beluga kommer inte bli enkel att ner - men visst är det så att stona från tilläggen har lite annan hårdhet och erfarenhet. Hennes blott åttonde start i karriären nu.

      9 La Plus Belle gjorde vad hon kunde från bakspår senast men insatsen näst senast var "riktiga" La Plus Belle. Kommer garanterat laddas framåt tidigt.
      11 Laleh Pellini
      gick klart godkänt i årsdebuten. 15 Sharp Dream var riktigt fin senast och jag tror knappast att Johan Untersteiner räds någon här. Hinner hon dock fram när det "bara" är 2 140 meter för startvolten...?

           V75-3

           3 Bravo Sabotage följde startbilen senast och vann sedan lekande lätt från ledningen. Då liksom nu sitter Thomas Uhrberg upp och är femåringen snabbast iväg här med kan det räcka långt.

           5 Valeria Wareco är en startsnabb dam som kommer vilja intressera sig för spetspositionen. Stoet var verkligen stark i senaste starten och verkar vara på väg in i form igen.
           7 Piccadilly
           har hög kapacitet för klassen, men var möjligen något svag på Solvalla senast där han tröttnade. Fått ta igen sig efter det och blir kul att se här igen.

           Med framspår tror jag 10 Black Mission mycket väl hade kunnat vara stenklar. Behövde loppet senast och fyraåringen har imponerat i Sverige förr...!

           11 Chased har två raka segrar med sig ut, däremot blir det helt annan löpning den här gången för fyraåringen. Tempot där framme är det som kan bli hans seger.

               V75-4

               • I sitt livs form - mot fjärde raka?!

               8 Rotate har onekligen funnit sitt livs form och femåringen har vunnit fem av nio starter i år, varav två senaste varit på V75. Står väldigt bra till att slippa dubbla tillägget.

               13 Panamera och 14 Ganyboy är de som främst jagar Rotate.
               Från startvolten blir 2 Under Armour intressant som gjorde det bra senast på Kalmar och även fast det är djupare vatten nu är han i väldigt bra slag för dagen!

                 V75-5

                 3 Sweetman är plötsligt nybliven miljonär och intrycket på honom har ju varit riktigt bra. Senast vann han buslätt i Bronsfinalen, men inte helt givet att han når ledningen nu...

                 ...när Adrian Kolgjini finns i loppet med 1 Ubiquarian Face som senast tröttnade från ledningen. Här tar Kolgjini nya tag med sin femåring och siktar givetvis på ledning runt om.
                 2 Staro Leonardo
                 var förbannat bra senast och en felfri 6 Spickleback Face är alltid att se upp med.

                 9 Farlander Am fick årsdebuten förstörd av omstarterna i lördags. Nu är det auto igen och han kommer göra ett topplopp här.

                       V75-6

                       1 Demon Ima blev för ovanlighetens skull slagen senast, men han mötte en väldigt bra Easy Cash där och gick iväg från spår 8. Härifrån tror jag åter han kan göra upp om det och en Demon Ima i sitt rätta jag är stark segerkandidat i Bronsdivisionen

                       2 Romero rycker både skorna runt om och testas med jänkarvagn - räkna med att Conrad Luguaer kommer ladda upp honom den här veckan.
                       3 Pere Ubu
                       satt tidigt i ledning och vann enkelt därifrån senast. Försöker givetvis mot ledarpositionen här med.

                       10 Oxidizer gjorde vad han kunde utvändigt om Sweetman i Bronsfinalen senast och höll starkt till andraplatsen. Gillar verkligen inställningen på honom och tror han åter kan vara segerfarlig här.

                           V75-7

                           • Första deltävlingen till Paralympiatravet kan segras av hemmatränat

                           Joakim Lövgren lät försiktig med sin 6 Racing Mange i årsdebuten men som sedan var riktigt bra direkt. Hingsten har både det bästa läget av de mest segeraktuella och inte minst bättre dagsform. Visst är det Racing Mange kan ska slå här.

                           7 Cyber Lane återkom i det här loppet ifjol där han vann direkt. Han presterar direkt efter vila och blir spännande att kolla in! 10 Mellby Free är en hårding som även hon visat tidigare att hon kan vinna i årsdebut. Däremot anmäld med skor runt om och från bakspåret känns det kanske som att Björn Goop ger henne ett lopp i kroppen.

                           9 Floris Baldwin ska man inte nonchalera som ju varit väldigt bra den här våren, inte minst på Åby för tre starter sedan!

                           Dela inlägg

                           Kommentera